Havørn... igjen...
Jeg har fremdeles ikke fått reparert kameraet, så det er nok bare lange lukkertider som gjelder ennå...
Morsomt er det, men det er synd det ikke finnes et marked for de mange hundre, ja sikkert tusen, ørnebilder jag har kastet i år.

Ørna lever ihvertfall godt :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-09 11:23:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_353283} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Vegard L.

Ikke så verst, men du må se deg slått av Terje sitt bilde. Vingene fremstår kanskje litt mørke?
Vegard
Thorbjørn R.

Absolutt vellykket panorering, dette. Du lykkes med å formidle kraft og energi - og hodet er tilstrekkelig skarpt. Som Vegard sier, blir vingene litt mørke.

Mvh Thorbjørn
Truls L.

Dette syns jeg var et skikkelig flott bilde av havørna. Flott med hodet skarpt og resten uskarpt. Det gir en fin fartsfølelse :)

Mvh Truls
Terje S.

Bra panorering dette Stian. Ikke verdens mest spennende lys men bra treff med fokus. Teknisk hadde jeg nok ønsket litt mindre kontrast da jeg syntes vingene i skyggeparti blir litt for mørke.
Regner med at du har flere goodis på lager.


Terje
Odd E. k.

Hei Stian!

Forstår godt at det ikke går bare på dyktighet med å kunne fange disse fuglene i et blinkskudd. Ingen forhold er like, alltid er det noe med lyset,fargene, fotovinkelen og fuglens positur i eksponeringsøyeblikket som bestemmer utfallet osv.
Når alt dette stemmer kan en kalle det blinkskudd. Bliknskuddet kommer ofte tilfeldig, og inne blant mange hundre eksponeringer. Øynene som ser er også avgjørende om dette er et blinkskudd eller ei. Det at du Stian ikke liker mange av de bildene du kaster, er ikke ensbetydende med at vi andre ikke vil kallen noen av disse for blinkskudd. Ingen bilder må kunne sammenlignes i denne sammenheng ut ifra fotograf, særlig når fotografen er så dyktig som du Stian.
Likte dette bildet godt, der du mesterlig fikk frem et skarpt hode til ørna, samt en fartsbevegelse som gir seg til kjenne på vannflaten, vingene og vannspruten etter at føttene treffer vannflaten. Flott fanget Stian!

Ha en fin fotodag!

Mvh

Odd E.
Arnold H.

Ekspertisen har talt, ser eg, men eg synes du kan vere gasnke godt fornøgd med dette bildet. Fart og dramatikk mormidla på god måte.

mvh
Arnold
Monika Frisvold V.

Hei Stian
Liker bevegelsene i vingene...spesielt den som ligger helt nede i havflaten..vannspruten er også flott...skal en pirke.. så en smule mer skarphet på hodet..., men du verden det er flott...
hadde vært kry om jeg hadde et slikt...
tusen takk for du deler.

mvh monika
Stian H.

Takk for det!

Har foto.no blitt konkurranse også nå? :-)

Bildet er tatt i skrått motlys, derfor noe mørkt under vingene. Kan selvsagt letne opp dette, men vet ikke om det er avgjørende for bildet...

Terje, har tatt noen til disse dagene som ikke er så verst. Kommer nok ikke til å legge dem ut her, men spare dem til andre konkurranser. Sender deg noen smakebiter på mail.

Stian
anders s.

jepp dette ble bra stian
flott dynamikk i bildet
mangler det lille ekstra,men det er ikke så lett å få til
ha en flotters dag videre
mvh anders
Trond S.

håhå SKJEKK det blikket der. brutalt
Ole Martin D.

Flott bilde men Du har det beste bilde uansett , "lev langsom" er nok det best bilde ever.
Goshawk is back and also GE
Marcus V.

Hei Stian!

Nydelig nok en gang. Greit lys, særdeles god panorering og interessant komposisjon og bildevinkel (noe høyere enn vanlig?).
Skulle gjerne ha sett flere godbiter selv, om du gidder å sende da...

Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu