Julie
Utstyr
  • 5D
  • 24-70 f/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger917
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_353589} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kjartan Nielsen F.

Flott modell og fine s/h toner. Liker at blikket hennes går oppover; passer bra med englevingene. Syntes bare det er litt synd at vingene dekker delvis skjuler ansiktet hennes.

K
Avsluttet .

Kan vell begynne med å si meg enig med Kjartan om det at ansiktet blir skjult av vingen er litt synd, men jeg skjønner litt tankegangen. Er jo litt stilig med at vingen krysser ansiktet som skaper en helt annen komposisjon en vanlig komp i bildet. Men tror vis den heller hadde strekt seg over øyet, (kanskje det er litt ekstremt, men kutter hvertfall ikke hode i 2) så hadde det sett litt bedre ut. Man får ikke med øyet, men det hadde skapt litt mer mystikk som allerede ligger i bildet. Selv om blikket leder opp så man "skjønner" hun ser mot noe gudommelig eller himmelen or something, så ville fortsatt man kunne tolket dette fram vis øyet var dekt, med at hodebevegelsen peker oppover.
Annet enn det er lyssettinga elegant og synes også det var et bra valg å la bildet være i s/h. Bildet er nydlig behandlet.

Mvh Janita
Mari G.

Jeg liker dette kjempegodt, tror egentlig et nærbilde bare av ansiktet med vingen over kunne gjort seg godt også. Nydelig lyssetting og fine gråtoner :)

Mari
Avsluttet .

Jeg ville kanskje hatt modellen helt naken hvis du skal skjule halvparten av ansiktet slik.

Med mindre det er en undertøysreklame så er det ikke stort mye spennende å stirre på når du ikke kan se ansiktet.
Wenche Irene K.

Hei!

En H&M-engel? *smiler*

Nei, jeg ville nok heller bare ha kledd henne i et svøp, mer eller mindre gjennomsiktig, for å få henne mere "engle-aktig", jeg.

En nydelig modell, men dersom det er raklame for undertøy, ville jeg ha sløyfet vingene og heller erstattet dem med noen store fjær hun kunne ha holdt i sin høyre hånd over (bak) hodet.

Ha en fin dag videre.

Hilsen
Wenche
Alan Thomas Duncan W.

Lars;

- Nydelig
- Right on spott

Keep em up
Ha en kanon weekend
Glade hilsner
Alan....................................:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu