"Badenymfen2"
Ble inspirert av topp modell til å ta med datteren under vann i bassenget. Uten sammenligning for øvrig, intet fototeam og lyssetting:) Kun to små macroblitzer som ble prøvd for første gang.
Liker dette bildet godt, ville kanskje vært enda bedre om ikke bassengbunnen var med. Vurderer å fjærne foten bak.
Bildet inngår i albumet under vann -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde30mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • AnnetLagt på en svak pattern. Justert fargene i converteren saturation.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_353604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Ja ble selv ganske inspirert når jeg så undervanns-shooten på toppmodell. Hvordan fikk du til dette? Har du undervannskamera?

Som du nevner selv hadde bildet kanskje vært bedre vis du ikke hadde fått med bassengbunnen, kanskje tatt bildet nedenifra å hatt datteren din svømme over deg, kunne jo ha vært en ide. Men vis du har noen ferdigheter i PS, går det jo også ann å fikse lett en litt mer passende bakgrunn. Lyssettingen kunne også trengt en fiks, men med tanke på hvordan du har tatt dette bilde, så synes jeg det er flott det du har fått til. Annet enn det er det bare med min smaksak at det hadde skapt litt mer eleganse over bildet vis hun ikke hadde sett mot kamera. Men uansett kjempe kult bilde!

Mvh Janita :)
Marit O.

Bunn og fot burde du fjærne,det gjør bilde
mere spennende Sissel,lyssettingen syntes jeg
er bra men enig med Janita ang.at hun ikke skulle sett mott kamra.Men et spennende bilde med tøff
effekt Sissel.
Ha en fin foto uke!
Mvh Marit
Sissel N.

Tusen takk Janita! Jeg har flere bilder og noen er også med mere vann, men ikke alle ble like skarpe på riktig sted. Hadde kun få minutter til disposisjon damere enn 20 unger fra rolvsøy håndball lag stod i kø for å bli fotografert under vann. Skal se om jeg ikke har noen litt mere orginale eksemplarer hvor kreativiteten råder over det estetiske noe som kan bli litt spennende. :)

Ja jeg har invistert i undervanns hus til mitt kamera da vi liker å reise og dykke, skal til maldivene i januat og det blir i hvertfall spennende, kanskje en ide og prøve med kjole blandt alle fiskene.

Det er veldig andeledes å fotografere under vann og slettes ikke så lett å kombinere med dykking som er et fag for seg selv, men når en har begynt å få det til er det fantastisk herlig.
Avsluttet .

Ja det er ikke lett å jobbe under tidspress, men hadde vært artig å sett noen flere eksemplarer bare for syns skyld. Og skarpheten er lett å fikse på vis ikke uklarheten er altfor stor, kan godt gå gjennom noen trinn i photoshop som du kan gjøre for sånt småpuss.

Ja hadde vært artig det med noen fargerike fisker svømmende rundt, det er noe du absolutt burde prøve, høres ut som et spennende fotoprosjekt!

Stå på, blir artig å se fortsettelsen på undervannsbildene, får lyst å invistere i et eget undervanns hus nå, hehe :)

Mvh Janita
Sissel N.

Lykke til! Da ville jeg startet med et dykke kurs:) De fleste undervanns fotografer er dykkere som begynner å fotografere forde det er viktig å inneha kontrollen over dykkinga for å få ro til å ta bilder. Jeg gikk vel motsatt vei, og fikk en litt tøff start med få gode bilder til å begynne med. Når en først er i gang blir en litt hekta:) Trives absolutt best i varmere strøk da det her hjemme er veldig kaldt når sikten er klar, men macro kan man fotografere på sommeren med blitzer. For å få godt utstyr under vann er det utrolig kostbart, og er en vandt med godt utstyr er det vanskelig å bli fornøyd med noe mindre bra, jeg prøvde det først, ja bildene ble fine, men langt fra slik som de blir med digitalt speilrefleks.

Jeg kan noe om oppskarping, men det er ikke mye som blir bra nok om fokuset sitter feil, særlig på disse undervanns bildene. Jeg er ike så ofte her inne, ermere på digit.no, men kommer innom i ny og ne, hyggelig å se bildene dine!
Mari G.

Kjempefint bilde, mye bedre enn flere av top model bildene spør du meg ;)

Jeg ville helt klart satset på å fjerne bakgrunnen om jeg var deg, men er ikke sikker på om jeg synes foten gjor noe.

Imponert over både fotograf og ikke minst modell her :)

Når det gjelder oppskarping hjelper ikke dette dersom fokus er feil nei. Oppskarping av dårlig fokus får ofte motsatt effekt av det man ønsker.

Mari
Tove H.

Synes bassengflisene her gir en fin effekt - og vannet er jo også veldig klart i et basseng. Jeg synes du har gjort en god jobb - ville kanskje frisket opp fargene ørlite.
Hilsen Tove
Sissel N.

Tusen takk til Mari og Tove! Setter stor pris på meningene, tipsene og at dere liker bildet! Det er tydelig at smaken er forskjellig, og det sier meg at flere muligheter vil fungere med ulikt resultat. Jeg er stolt av datteren min som gjør en så flott jobb under der. :)
Øyvind S.

Det første som slår meg er blikket til jenta som utstråler sann barneglede, kjolen forsterker den svevende følelsen, spesielt bilde som jeg kan like godt..
Øyvind
Avsluttet .

Hah, dette var mye kulere enn noen av de top-model bildene.
Anna Rosa L.

Å ta slike bilder er ikke lett, og du har fått deg en fantastisk modell der!
Bortsett fra at venstrehånden hennes ser litt rar ut, så synes jeg dette er fabelaktig!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu