Flying Ninjastilongs!
Anki tar en "air" i denne quarterpipeen i Oslo en høstdag. Bildet er et jukse HDR med 3 eksponeringer laget ut fra en RAW fil.
Har kanskje dratt det til litt for hardt, men liker det.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Thomas L.

Kult bilde! Syns du har fått til et godt komponert motiv med skog, himmel og urbanitet forent sammen, og satt i kontrast til hverandre. HDR-arbeidet er også utført på en riktig måte slik at det ikke blir en overdrevet farge eller tegneserieeffekt. Har egentlig ingenting å utsette på dette. Et spørsmål bare: Tar du først et normalt bilde av personen i action og legger det på HDR bakgrunnen i ettertid? Slik gjør jeg det, men vet at enkelte tar hdr bilder av personer også som ofte gir et dårligere resultat.
Eirik E.

Takk takk. Bildet er kun laget ut i fra et bilde, jeg har ikke brukt stativ her. Lagde meg tre forskjellige eksponeringer i Lightroom av dette bildet (-3, 0, +3) Deretter brukte jeg Photomatrix for å legge eksponeringene sammen.

Så jeg hadde ikke HDR i tankene når jeg tok bildet, det kom først senere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu