trekløver
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Linde G.

Et aldeles herlig barnebilde. Flott tilrettelagt og artig med den gamle vogna. Er de litt overbelyste i ansiktene tro ?
John H.

Hei
Kjempeherlig barneportrett. Lyset er bra, men det er desverre for uskarpt til at det holder helt inn. Sansynligvis er det blendervalget som er synderen her. Linsa er også avgjørende. Hadde du lagt ut tekniske data ville det vært en fordel for å kunne kommentere bildet. Jeg har mange bilder selv der barna ikke er på linje og skarpheten bare treffer en.
John
Anita K.

takk for kommentarer- men hvilket objektiv ville du valgt til nikon?
jeg har antagelig brukt et tamron 17-50 1:2,8
tror jeg har brukt blender 11. så det virker skarpt nok synes jeg. jeg velger å ha øynene skarpe fremfor andre detaljer. hmm. føler du det er uskarpt. må inn å sjekke.. hehe.
Overbelyste i ansiktene...? Jeg vet ikke, men jeg har dradd de opp litt i ps slik at det hvite blir hvitere.. mer kontrast, liker det bedre enn når sh- bildene blir helt grå og tunge.

John H.

Hei Anita
Øynene til minstemann er 100 % i fokus. De to barna bak er uskarpe. Men bildet er i helhet veldig bra. Tydelig at du har jobbet veldig mye, og bra, med klær og kulisser. Barna stråler og er nydelig. Ett bilde du kan være stolt av. Linsevalget ser greit ut. Min erfaring er at Zoomlinser er generelt dårlige på dybdeskarphet i noe områder. De som er gode på ps, noe jeg ikke er, kan sikker gi deg veiledning i å skarpe opp øynene til barna bak vogna. Bildeinfo som gir deg svar på blender finner du sikkert på maskina di. Greit å legge det ut som info. Jeg har mac. og der finner jeg info greit ved å klikke på- bilder- bildeinfo. Da kommer alle data om bildet. Kan ikke se at bildet har sjenerende utbrente partier. Liker selv høylys i partier av huden.
John
Anita K.

tusen takk skal du ha for bra kritikk. jeg og har mac. : )

Sissel N.

Nostalgisk og vakkert! Kunne godt hatt noe slikt som julekort og familiebilde på veggen! Jeg har tenkt å prøve å ta familiebilde i mitt lille studio, gruer meg, vi har liksom to hunder, en katt, tre kaniner og et barn, litt av en utfordring og så fjernutløser da, har ingen forventninger i trå med dette, men det blir spennende å se om jeg får til noe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu