waiting
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Helge R.
Waiting

At vi er ensomme i det store verdensrommet blir mer og mer usannsynlig. På jorden dukker liv fram under de mest ekstreme forhold. Kan bakterier leve over kokepung og under minus 50 grader bør tilsvarende liv ha gode vekstvilkår andre steder i universet.
Opp gjennom historien er det ikke usannsynlig at andre kulturer har gjestet jorden. Esekiel forteller historien om himmelvognen som tar han med på en reise i rommet.
Det er viktig å forstå at utenomjordisk kontakt bare oppnåes av mennesker som har en intellektuell mulighet til å forstå hva som skjer. Dersom fremmede kom hit til jorden for 200.000 år er det ikke sikkert at Neandenthalene var en intellektuell utfordring for de reisende. Kommer de 200.000 år fra nå vil de oppleve de forurensede etterlevningene etter oss.
For å oppnå en fornuftig kontakt, må begge parter ha en teknologi og en kulturell forståelse som gjør dialogen mulig.
Etter som mennesket er en ganske voldelig art er det mulig at vi blir observert, i påvente av at vi når et åndelig nivå som gjør kontakten meningsfylt for begge parter.

På bildet prøver jeg å skape en tilstand av: vent å se.

Om jeg lykkes er det opp til deg å vurdere.
Ønsker deg en flott helg
:)Gorm
Torbjørn V.
Liker bildet ditt, men jeg 'kjøper' ikke umiddelbart teksten din. Tanker som at utenomjordiske skal ha et høyere intellekt og at de derfor ikke gidder å snakke med oss er noe som sci-fi filmene prøver å lure oss til å tro. Hvis man tror på utviklingslæren - noe jeg ikke gjør - er det vel like fornuftig å anta at vi faktisk er de best utviklede individene i verdensrommet og at resten ennå svømmer rundt på amøbestadiet?

Mvh Toby
Avsluttet .
Jeg liker dette, her stemmer det meste, teksten er ok, det må da gå ann å tenke høyt med bokstaver.
Bra jobba dette!

Eirik
Aina s.
Utviklingslæren, Darwins "survival of the fittest" er ikke en religion man kan velge å tro på eller ikke. Artene forandrer seg. Hvis ikke står vi ovenfor en massiv forfalskning av fossiler. Ut i fra tankegangen om at artene forandrer seg etter miljø og andre faktorer, og ut i fra at andre planeter mest sannsynlig har andre miljø enn denne, kan man like gjerne anta at rommet er bebodd av selvlysende kjempemark, som at det finnes vesener som ligner oss der ute. Jeg kjøper heller ikke teksten her, bortsett fra at hvis så fremt det finnes intelligente aliens, er de antageligvis smarte nok til å holde seg unna. Esekiel kan ha hatt en narkotisk trip. Men hvem vet. Liker bildet.
Synes det er vel stramt kuttet. Det oransje romskipet har flotte farger og former. Fine farger i resten av bildet også. Du har begynt å bruke veldig spennende farger på noen av bildene. Synes de harmonerer fint. Liker stemningen som øynene gir. (Jeg stemmer for at menneskelignende aliens er mennesker fra fremtiden som kommer tilbake m tidsmaskiner - dersom de griper inn, ødelegger de seg selv, og hvem andre enn mennesker liker å forske på andre og merke gud og hvermann m chip`er.) Ha en fin kveld.
Mvh Aina
Helge R.
Takk til Torbjørn, det ser ut som om du og jeg eksisterer på to forskjellige planeter. Jeg har lest om et museum i Statene hvor dinosaurer og mennesker er samtidige. For meg er utviklingslæren er basis for vår forståelse av menneskehetens historie.

Takk til Eirik, for meg henger bilder og ord sammen.

Takk til Aina!
Sterke tanker bak det du skriver, deler mange med deg.
Bildet er et av mine siste. Jeg fant plutselig ut noe mikkmakk med layere, her ser du ressultatet.
Jeg er tilbake neste fredag med mer
:)Gorm
Tove H.
Jeg studerte først bildet uten å lese teksten. Da merket jeg meg at det var velbalansert - alt henger naturlig sammen med/ er relatert til menneskene i båten. Fargene er lekre og innbydende -de gir meg en god følelse. Appelsinjuice-farger -en friskhet over dem. Jeg så romskipet, styringen i universet -( her representert ved øynene), tiden og mennskene i båten. Bildet forteller meg at vi er del av (brikker i) en større bevissthet - slike statuemennesker som du har laget i båten er vel ikke særlig manøvreringsdyktige... så godt at det finnes hjelp - om man vet å bruke den riktig. At det finnes andre enn oss i verdensrommet, er vel naturlig. Fargene i bildet sier meg at feel-good-følelsen er viktig for hvordan vi navigerer i livene våre. Bildet virker jo slett ikke skremmende med de fargene. Tror bildet kan stå godt på egne bein uten forklaring - det er bra. Liker dette -synes dette er et av dine bedre!
Hilsen Tove
Helge R.
takk Tove
Torbjørn V.
Hehehe, i så måte er du og jeg kanskje det levende beviset på at det eksisterer intelligent liv utenfor vår egen atmosfære;-) Når jeg skriver at jeg ikke tror på utviklinslæren så mener jeg at jeg ikke tror på den som noe som kan stå alene. Jeg tror på en skapende Gud, og utfra det jeg leser i Bibelen så ble vi skapt som mennesker og i ferdig stand. Men jeg er likevel åpen for at det skjer en viss tilpasning - uten at det dermed nødvendigvis motsier det ene eller andre. F.eks er det vanlig å anta at mennesker er gjennomsnittlig høyere i dag enn f.eks vikingene. Dette fordi vi lever i sunnere omgivelser og har mer rom over hodet i husene våre. Likedan er stadig flere mennesker i dag ute av stand til å bevege seg i skog og mark fordi tekniske hjelpemiddler gjør at vi ikke utvikler de musklene og nervene som trengs til det. Hadde alle gått barføtt i dag hadde mange stress-sykdommer vært unngått pga. trykkpunkter i fotsålen som virker inn på resten av kroppen vår og 'helbreder' således kroppen selv...

Et paradoks med utviklingslæren er jo at dersom vi virkelig stammer fra apene så burde det ikke eksistert aper i dag...? Hvor ble det av survival of the fittest der hvis begge arter overlever? Og, som jeg sikkert har sagt før et eller annet sted, hva er så galt med at diverse arter dør ut i dag? De er jo åpenbart ikke fit nok til å overleve?

Aina: Det har jo skjedd en mengde forfalskninger innefor forskningen...

Jeg har litt problemer med å følge logikken til en del vitenskapsmenn som 'vet' hvordan jorden så ut for 65 millioner år siden (de har jo tenkt seg det...) og de 'vet' også hvordan det er 120 millioner lysår ute i verdensrommet... (litt satt på spissen det her), men en troverdig skriftlig overlevering, og som bekreftes av arkeologien, som er knappe 2000 år gammel avfeies som humbug...forklar det den som kan!

Mvh Toby
Erling K.
Jeg likte dette bildet. Fine farger. Om det finnes liv utenfor jorda er et intressant og spennende tema. Men etter å ha lest en del sci-fi bøker og sett en del slike filmer er jeg slett ikke sikker på at jeg ønsker disse romvesnene velkomen hit!

mvh Erling
Torbjørn V.
Erling: Du må ikke la Steven Spielberg og andre få lure deg...verden er annerledes utenfor tv-skjermen;-)
Helge R.
Hei Torbjørn.
Jeg deler det med å gå barbein, det er en stimuli som er ukjent for de fleste.
At dagens mennesker ikke kjenner naturen har jeg sett her på Bronseplassen. Mennesker som aldri har hatt annet enn asfalt under fotsålene.
Når det gjelder Gud så er vel det en skapende energi som gjennomsyrer altet?
Jeg har en del literatur å anbefale for å forstå livets utvikling, så bare si fra.
Jeg forsår deg når du har problemer med vitenskapen. Vitenskap som arkeologi har til alle tider vært farget av utøvernasjonens politiske ståsted. Gjf vikinghysteriet under unionsoppløsningen i 1905.
Likevel vet vi etter hvert en del.
Men vi lever i hver vår forståelse og heldigvis er en hver salig i sin tro.
Takk for interesant ordveksling
:)Gorm
Torbjørn V.
Spennende litteratur er alltid hyggelig. Så anbefal det du vil - så leser jeg med interesse når jeg får tid. Alt for mange mennesker som er kristne har mistet nysgjerrigheten - siden de/vi har svaret - men jeg tror Gud vil vi skal undre oss over ganske mange ting. Og hvem vet? Kanskje vi en dag flyr oppe mellom stjernene og ler av alle tåpelige debatter på jorden?

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu