Den fortapte gutt
Et bilde i en serie om menneskelig smerte.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon 85mm/1,2
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Tove H.
Jeg har sagt det før - du har sterke bilder! Tittel og bilde står godt til hverandre. S/h må det være - et bilde som sitter som det skal i sin gru - dyktig tatt. Har ikke mer å si.
Hilsen Tove
Avsluttet .
Inneholder mye dette. Utfordrene bilde å gi kritikk til. Sterk illustrasjon som samsvarer med tittelen. Bra!
vh kjellh
Aina s.
Du er en mester i å formidle sterk stemning i bildene dine. Litt usikker på den demonaktige masken bak hodet. Henger ikke helt med på den. Samtidig er den med på at jeg blir sittende og fundere på bildet. Liker at blikket på gutten er litt utydelig, slik at man må se nøyere etter for å "oppdage" bildet, dvs at elementene ikke er åpenbare. Rom for tolkning. Veldig bra.
Mvh Aina
Avsluttet .
Intens og fortettet stemning som slår meg litt i fleisen når jeg åpner dette bildet. Den lyskilden eller hva det er nede til venstre der bryter opp litt i alt mørket, og bevegelsen i den ellers mørklagte skikkelsen mot de mørke omgivelsen er bare virkelig flott.
Julie E.
Så vanvittig flott dette, Kjetil!!!
Nydelig bevegelse i skikkelsen. Handa og armen er det høy klasse over. Det er også spennende å se et veldig sterkt blikk. God intensitet selv om det er såå uskarpt. Her tar jeg bølgen!
Lykke til videre med super serie! mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu