...
et bilde,ingen manipulasjon
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetmacro
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_354862} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Herlig tekstur, detaljering og farger. men jeg savner noe her, rent innholds og komposisjonsmessig. Blir litt for rett på og flatt - gir meg hverken noen spesiell dybdefølelse i landskapet eller noe annet, siden det ikke er andre elementer enn en ganske endimensjonell flate. Endimensjonaliteten skyldes vel ditt valg ift å gjøre hele bildeflaten uskarp og at du ikke har noe fokuspunkt eller element ellers i bildeflaten som gir avstands/dybdeinntrykk. Men som sagt, jeg savner noe mere her, selv om jeg jo skjønner de maleriske hensiktene du sikkert har med bildet.
Bodil Kristine F.
En del positivt her.Sær fargekombinasjon, men det funker til en viss grad. Synes skarpheten i enkelte linjer oppveier manglende fokuspunkt og gir variasjon i bildet.Duggen eller hva det er, tilfører bevegelse.
Kanskje ikke helt i mål med komposisjonen, vel mye tomrom på venstre side og noe rosa på avveie på den andre siden.

Mvh Bo
willy m.
Takker for tilbakemelding.
mvh willy
Tove H.
Artig skypumpebilde! Flott å fabulere over. Liker den naturlige effekten. Litt mye mot det lilla? (...etter min smak iallefall)
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu