.___..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_355016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Fred S.
liker roen dette bildet formidler; en kombinasjon av lys, ansiktsuttrykk og plasseringen av de to menneske-"gruppene", i hver sin ytterkant med den tomme steinbenken i mellom, og det store rommet som fylles av den dominerende muren med varm farge og fin struktur.
Og rent subjektivt; liker selvsagt bildet fordi det er fra Lisboa; den herligste byen i Europa ( vel å marke av de jeg selv har besøkt, og det er forsåvidt ikke så mange) Har venner der, har vært der to ganger, og begge gangene tok de oss med på Fado-steder; autentiske og ekte opplevelser begge ganger. Den ene gangen var vi på en liten kafe i Alfama, der gjestene steg opp på et lite podium og sang når inspirasjonen kom over dem, for å si det slik.Gjetter at dette bildet er tatt i Alfama....'

vh fred
Stig S.
Takker, Fred! Lisboa er en by som er lett å like, har sjarm i massevis, og en rimelig avslappet atmosfære. Og fadoen er selvsagt en bonus! Bildet er tatt ved "inngangen" til Alfama, på Castelo São Jorge.

--stig--
Thorbjørn R.
Jeg liker også roen her. I tillegg er fargene fine og muren bak dekorativ. Ikke så mye å klage på her, det meste fungerer greit, likevel uten at det blir det helt store.

Mvh Thorbjørn
Dag T.
Aahh, deilig og faktisk ganske musikalsk øyeblikk. De to trenger det.
Stig S.
Tusen takk også til Thorbjørn og Dag! "uten at det blir det helt store"... en stille hverdagsskildring fra sydligere strøk, verken mer eller mindre:-)

--stig--
Svend Wiig L.
Hei Stig!

Fin bruk av bildeflaten med en stor murvegg!
Likevel synes jeg det kler historien her.
Treet pynter opp et romantisk øyeblikk!

Flott, blir glad vet`u!:)

Mvh Svend
Stig S.
Takker, Svend! Romantisk var det, selv for en travel fotograf:-)

--stig--
Peter C.
Liker!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu