Mennesket og maktene
Bildet inngår i albumet Eventyr fra havet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_355053} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Knut R.
Du har skapt din helt egne stil her. Bildet får meg til å tenke på et skip i havsnød. En kamp mot elementene. Bra!

mvh Knut
willy m.
malerisk og flott følelse her. minuset her er at båten ser ut til å sveve/henge litt i løse luften og da forstyrrer det helhetsinntrykket her, men alt i alt et fint bilde.
Tove H.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger, Knut og Willy! Absolutt en kamp mot - elementene, Knut! Båten "svever" med vilje, Willy - den "bæres" såvidt av et mørkt "vesen"(skal være litt mørkt og utydelig, kan oppdages på god skjerm), som også er en del av havet(!)... Veldig bra å få tilbakemelding på hvordan andre oppfatter bildet!
Hilsen Tove
Per Harald G.
Dramatikk i dette, Tove! Eg ser ei slags spenning mellom gode og vonde makter her, og at båten kan symbolisere menneska, som er er hjelpelause vitne/offer til maktkampen. Syns det er ein del fatalisme her:-)

Er litt usikker på korninga i fargane.

Du har utvikla eit personleg uttrykk med desse bilda dine. Det er det ikkje så mange som har!

Thorbjørn R.
Du er i ferd med å finne et eget uttrykk, og det er bra. Her synes jeg idéen er god, men jeg savner litt mer realisme i måten havet framstår.

Mvh Thorbjørn
Kjetil K.
Spennende og veldig deg! :)
Dramatisk og full av historier.. :)

-Kjetil-
John H.
Hei
Annerledes og spennende foto. Litt mye korning drar litt ned. Jeg får ikke helt følelsen av hav fordi det er så mørkt under skuta. Du er helt klart inne på noe her.
John
Lars B.
Hei Tove.
Det som fenger meg med bildet er lyset generelt - og lyset spesielt - nede i selve båten. Hva skjer der nede? En 'død' båt med liv på innsiden? Eller bare reflekser? Jo, dette må studeres litt nærmere... Kanskje vel pikslete, men jo - det kler uttrykket og stemningen i bildet ditt, synes jeg.

Hilsen Lars
Ivan H.
Hei,

Sunket skip, men da litt underlig med lys på dekk. Men igjen, det er jo et underlig bilde du viser her.
Liker det, til en viss grad. Synes nederste del av bildet gir mest spenning. Korningen i øverste del blir litt i det største laget, og synes ikke det passer med resten. Samtidig ville jeg økt kontrasten i den øverste delen av bildet.

Hilsen
Ivan Holmedal
Tove H.
Tusen takk for flere kommentarer!
Per Harald: Fin tolkning. Er usikker på kornene selv.
Thorbjørn: Balansegang der - skal tenke mer på det med havet.
Kjetil: :o)
John: Ja, ble egentlig for mye korning i øvre del.
Lars: Akkurat lyset i båten fenget meg mest også - noe spøkelsesaktig.. Er usikker på kornene.
Ivan: Dette er ikke sunket! Derfor mystiske lys på dekk... Enig med deg i at øverste del ikke er like bra som nederste. Tror jeg må prøve meg på nytt - vanskelig å gjøre noe med øvre del nå.
Hilsen Tove

Liv F. D.
Hei Tove.
Synes dette ble kjempestilig. Det mørke og dramatiske kler bildet veldig godt. Tror jeg ville hatt mer "luft" foran båten. Synes det ble litt snaut der. Om jeg hadde laget bildet ville jeg flyttet volumet fra baksiden til forsiden av båten om du skjønner?

Ha en flotters dag!

mvh
Liv ")

Marit O.
Jeg liker denne serien din Tove
lyse som faler på båten og det mørke felte under båten skaper spenning og dramatik,men litt mere kontrast hadde jeg ønsket og litt mere luft ved båten i venstre side.

Mvh Marit
Bjarne N.
sliter litt meed innholdet her, men liker teknikken. har du vurdert å inkorporere ansikter i (noen av) teknikken(e)dine? kunne sikkert blitt spennende:-)
Tove H.
Skjønner Liv,- har jo tenkt tanken selv ang flytting av volumet, men her var det ikke mulig. Ser du er inne på det samme, Marit - tar det med! Mer kontrast ville vel tatt bort spøkelsesstemningen?
Har en idè med ansikt som jeg aldri synes blir slik jeg vil - ikke ennå iallefall. Takk for påminning, Bjarne!
Tusen takk for at dere tok dere tid til å kommentere! Det hjelper meg videre!
Hilsen Tove
Marit O.
Ønsket ikke mye kontrast Tove,litt økning syntes det ble litt blasst,vil ikke ødelegge stemningen for det.

Mvh Marit
Fred S.
jeg har et enten-eller forhold til disse hav-bildene , men det er du sikkert klar over. Dette faller ikke i smak, mest på grunn av fargestøyen, og også pga mangelfullt "innhold", finner ikke noen holdepunkter her, bortsett fra skuta. Jeg regner med at fargestøyen muligens er et bevisst valg fra deg, men har ikke sans for det. Kommer muligens av noe så enkelt som at jeg selv ofte får støy i bildene mine, og misliker det sterkt...

vh fred
Tove H.
Ok, Marit - har prøvd, men det sorte grodde for mye igjen - små marginer...
Innhold er der i bøtter og spann, Fred - det er ment å være en stemning knyttet til bildet - noe som skal appelere til fantasien til den som ser bildet. Derfor bla. figurene som kan sees i himmel og hav - det mystiske lyset mm. Men for deg er det ikke innhold her - det må være ok å si. Hadde flere sagt det samme, ville jeg følt at jeg hadde bommet. Korningen i øvre del av bildet er for voldsom - det gir jeg deg rett i - skal moderere meg neste gang.
Takk så mye for gode tilbakemeldinger fra dere!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu