Treffpunkt !
Bildet inngår i albumet Natur - Hva naturen gir oss, men vi må stoppe opp for å se.....
Utstyr
  • Nikon D 300
  • Nikkor AF 300 f4
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_355890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Dette synes jeg ble helt greit.
Kanskje blir dette et tett utsnitt, er det hav eller elv.
Etter min mening så kunne dette utsnitt vært enda tettere for å gjøre det mere abstrakt, eller at man så mere av det hele.
Men det er din kunstneriske frihet som teller.

Eirik
Monika Frisvold V.
Tusen takk for hyggelig kommentar..
Dette er tatt ute ved storhavet...
enorme krefter som er i sving...

Jeg er litt usikker på dette derfor la jeg det inn på kritikken...
mvh monika
Inge E.
Hei Monika.

Jeg måtte se flere ganger på bildet ditt og var litt usikker på hva jeg skulle mene. NÅ, har jeg sett nok til å like det og ser skjønnheten i de voldsomme kreftene som havet fremskaffer. Jeg synes du på en god måte har fått dette fram i det utsnittet du har valgt. Med et enda tettere utsnitt av fjellet kan bildet også være et potensiale til et abstrakt alternativ.

mvh
Inge
Avsluttet .
Hei Monika
Det er ikke bare bølgen som har sitt treffpunkt her. Du treffer glimrende med dette bildet. Selve opptaket formelig oser kraft og energi, og bølgesprøyten har du fanget på en fortreffelig måte.
Med andre ord: Helt perfekt lukker og blender gir oss et severdig øyeblikk.
Selve komposisjonen/utsnitt synes jeg også er dekorativ, men det sikkert også rom for flere utsnitt som nevnt i kommentarene over.

Meget bra Monika
mvh arild
John H.
Hei Monika
Dette er uendelig mye bedre enn det forige, som jeg valgte å ikke kommentere for ikke å skille meg ut. Jeg finner likevel noe å kommentere. Bildet ville blitt renere og minst like severdig med ett kutt nede. Begrunnelse; steinen nede uroer bildet. Det lille som sees av skum og hav i nedre bildekant blir også forstyrrende. Enten mer av det eller ingenting.
John

Monika Frisvold V.
Tusen takk for hyggelige kommentarer..jo et annet utsnitt skal jeg tenke på...synes selv at det er litt uskarpt på selve steinen, men liker sløringen...

mvh monika
Odd E. k.
Hei Monika!

Likte dette pastellbildet fra havgapet. Varme farger og en fin ekspomeringseffekt på vannet. Flott skarphet og nydelige farger. Komposisjon og utsnitt likeså! Flott fanget Monika!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu