Flyangrep
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-19 22:48:55
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-11-19 22:54:06
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • 300/2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Espen V.

Må vel være ny personlig rekord i antall fugler på samme bilde dette? :)
Har sett på det en stund nå, men blir ikke enig med meg selv her... På den ene siden er det et kult og uvanlig fulgebilde. Masse som skjer og mye å se på. Men på den andre siden er det det som gjør meg usikker. Det blir litt for mye å forholde seg til. Litt lite å feste blikket på, hvis du skjønner.
Tittelen var i grunnen veldig passende! ;)
Marcus V.

Hei og takk for dine innspill Espen!

Personlig ser jeg ikke på dette som noe særlig bra egentlig. Ok teknisk og ok motiv - men ingenting mer. For å være helt ærlig er bildet lagt ut for å prøve å "pushe" meg selv litt, ettersom jeg er (ubevisst) blitt mindre aktiv med fotografering den siste tiden. Men kommentarer er alltid like spennende å få!
Er vel ikke helt ny rekord, men det er nok med fugler selvom.
elin a.

Kan dette pushe deg til å bli aktiv igjen så er jo det veldig bra, for du har mange flotte bilder.
Vi blir vel alle litt lei innemellom, naturlig det vil jeg tro.
Synes det ble artig jeg da med så mye flaksing på en gang.
Ha en fin onsdagskveld videre.
elin
Avsluttet .

Kan ikke si at dette er ett av dine beste bilder nei! Hadde vært kult om fuglene hadde ligget på siden og sett de undenifra (om du skjønner) plundrete forklaring XD Hadde vært konge om du hadde fått noen flere bilder opp, etter det jeg har erfart går det litt opp og ned med stortsett alle! Du kan bedre enn dette!

Mvh Daniel
Marcus V.

Hei og takk for kommentarer!

Daniel: Jeg har vel heller aldri sagt at dette er ett av mine bedre bilder? Hva du mener med "Hadde vært kult om fuglene hadde ligget på siden og sett de undenifra" skjønner jeg ærlig talt ikke. At jeg "kan bedre enn dette" er vel ingen unnskyldning for å ikke like bildet?
Adrian Dyrhaug G.

Hei Marcus!

Fint situsjonsbilde av "flyangrepet"!
Fin dybde i bildet samt et godt plassert fokus.
Utsnittet er velvalgt og passer godt her. De uskarpe fuglene til venstre i bildet, kunne du etter min mening klart deg uten. Ellers et topp bilde!

mvh Adrian Grande
Jarle S.

virket litt "rotete" ved første øyekast,men etter å ha sett på det flere ganger,synes jeg at det er et ganske ok fuglebilde,med fin plassering av fokus.
Men er enig med Adrian om de fuglene på venstre side.Et meget bra forsøk,Marcus! Stå på.

Mvh
Jarle
Aleksander M.

Hei Marcus, og takk for sist!
Skal jeg være helt ærlig, synes jeg ikke dette var særlig bra, og det virker jo som du er enig. Stilig med alle fuglene og at de flyr imot fotografen, men det blir med det. For å få dette bildet bedre ville jeg foreslå å kutte litt i bunn, synes mange av de tangduskene eller hva det nå er tar mye oppmerksomhet. Ca 1cm+ hadde nok gjort seg tror jeg...
Ellers enig med at mange av de uskarpe fuglene ikke hadde behøvd å være der, og lyset er litt kjedelig synes jeg.
Synes ellers ikke din tilbakemelding på Daniels kommentar virker særlig imøtekommen, men vil ikke kommentere det ytterligere...

Mvh Aleksander
Marcus V.

Hei igjen, og takk for kommentarer!

Ble jaggu meg litt mer aktivitet her enn jeg hadde trodd, men bare godt om det...

Takk for sist ja Aleksander. Neste år blir du knust, hehe! Neida...
Jeg setter stor pris på at du er ærlig, og jeg vet at jeg alltid får konstruktiv (og dermed også GOD) kritikk fra deg. Som du selv sier er nok ikke dette særlig bra, og det vet jeg veldig godt selv. Som sagt var dette et iherdig forsøk på å få opp aktiviteten litt, intet annet enn det. Bildet er faktisk ikke beskjært, og jeg ser at jeg har fått mange forslag til ulike komposisjoner. Jeg skal ta titt på det en gang jeg får tid, så får vi se bra det blir. Kutt i bunn og til venstre er foreslått - jeg tar det til meg og prøver å huske det til neste gang. Kjedelig lys, ja, men jeg tviler sterkt på at bildet ville blitt særlig bedre med "mindre kjedelig lys" - men meg om det.

At jeg ikke virker imøtekommen i min tilbakemelding på Daniels kommentar beklager jeg. Det var ikke meningen å fremstå sånn, og jeg håper Daniel skjønner det. Jeg har ingenting å "forsvare" - du vet hva jeg mener om dette bildet selv. Alt jeg ønsket var at han utdypet sitt syn på fuglens positur (som han bemerket på en måte som jeg ikke skjønte meg på) og at han helst ikke sammenlignet dette aktuelle bildet med mine tidligere bilder her på dotten. Skal man alltid levere like gode bilder som man har gjort før, er det nok ikke like lett å være fotograf - det er ingen som klarer å holde et topp nivå til enhver tid. Bildenes kvalitet går i bølger, og det vil det nok alltid gjøre både hos meg og hos øvrige "dødelige" fotografer. "Du kan bedre enn dette!" likte jeg ikke, og det må jeg få lov til si vel?

I tillegg vil jeg gjerne presisere at det ikke nødvendigvis er mine beste bilder som blir presentert her på dotten. Det er gjerne bilder jeg er personlig usikker på jeg velger å presentere her - nettopp for å få innspill og råd om forbedringer.

Ellers - takk til alle for kommentarer!
Marcus V.
+1
Da er V2 lagt ut... Beklager dårlig klonejobb, men dette er ærlig talt ikke et bilde jeg vil bruke så mye tid på.
Christoffer M.

Stilig bilde Marcus.
Liker v1 best, synes det ble litt for tett crop på v2. Det ideelle for min del hadde vært en mellomting.
Odd E. k.

Hei Markus!

Her flyger fuglene i flokk, der retningen og kursen er bestemt. Flott skarphet og farger i motivet og der den lyse bakgrunnen fremhever fuglene godt. Liker komposisjonen og det fine utsnittet. Bra fanget Markus!

Ha en fin dag!

Mvh

Odd E.
Aleksander M.

Hei igjen, litt på etterskudd.
Har vel ikke sagt at jeg synes V3 ble en fin forbedring i forhold til de andre versjonene!

Aleksander
Marcus V.

Hyggelig å høre Aleksander, og takk for kommentarer til dere alle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu