Haukestrekk
Har desverre ikke tid til fotografering da åteplassen min er omgjort til byggeplass.Men snart venter et stort og flott skjul som stilles til disposisjon for de som måte ønske det.
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikkor 600 mm AF-S Vr f:4
  • Brennvidde600mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356194} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
ronny s.
Hai Terje
Du går mot alle og bygger nytt i desse finanstider.
Ja det er nok kjekt med litt komfår når ein ska sitte i times vis.
Ellers er det jo nydelig lys på dette bildet og, so du har funne ein skikkelilg god plass ja.
Stilig at hauken strekker på beina etter eit godt måltid.

Mvh Ronny
Odd E. k.
Hei Terje!

Et flott bilde av hønsehauken som sitter med et våkent blikk samtidig som den strekker på beinet.Upålagelig skarpt og i et fint lys. Fint at fuglen ligger mot himmelen, blir mest fremtredene.Fuglens posisjon i bildeflaten synest jeg er ok, siden den vender blikket inn i bildet.
Flott fanget i et fint utsnitt!

Ha en fin kveld!

Mvh

Odd E.
Monika Frisvold V.
Hei

Ja gleder meg til å se dette byggeprosjektet når det lir på. Dette er en utrolig flott plass, med masse rovfugl og ikke minst den flotte naturen som er der som gir bilder flotte bakgrunner...Gleder meg!

Jeg hører rykter at det er "nesten" hotell standar. Jeg kan være behjelpelig med sjenkesøknaden da jeg har den godkjenning en må ha til slike søknader...

Ellers så har jeg hørt at det blir panel innvendig..da tenkte jeg du skulle få kjøpe noen billige foto av meg å ha på veggene.... :D

Jeg gleder meg til å få leie.. dette er bare helmax for dem som er glad i fuglefoto...

Si fra hvor mange bilder du ønsker da Terje...

Å kos deg med den store premien...... :(

mvh monika
Olav T.
Hei,
Et imponerende bilde. Det slaget har det etterhvert blitt mange av på siden din. Jeg er likevel litt usikker på utsnittet. Kanskje litt med luft på sidene hadde gjort seg?

Hadde jo vært spennende å leid seg inn i bua di. Er det bare å melde seg på?

Vi er også helt i sluttfasen av et liknende byggeprosjekt. Har satset på på å gjøre det meste klart hjemme i garasjen før montering ute i skauen. Logistikken ble noe mer krevende enn planlagt da gulvet viste seg å veie bortimot 200kg. Men, det kom på plass! (med håndkraft)
Kjetil S.
Knallfint lys, og komposisjon. Kvadratisk utsnitt kler treet. Mulig himmelen har vel mye grønnskjær?

mvh

Kjetil
Terje S.
Tusen takk for kommentarer.

Olav: Jeg sender deg en melding.

Monica: Takker for tilbudet om utsmykking av bua men må desverre avstå fra tilbudet ditt. Jeg hadde tenkt å leie ut bua- Ikke skremme bort fotografer.

Terje
Per Robert E.
Det er bare å ta av seg hatten å bukke nok et bra bilde ser gjerne at du legger ut flere bilder fra arkivet mens du bygger fortsatt god kveld

pre
Monika Frisvold V.
:D

Jeg glemte jo å fortelle deg hva jeg mener om bildet...i min iver..

Bildet forteller meg mye..en hauk som sitter å speider i et tre..den vet at godtbiten ligger på sin plass, men tørr den det..Hva skremmer den, jo en havørn eller kongeørn kan sitte i nærheten..
Hauken har nok sittet en stund å ventet da den strekker på det ene beine...
fint utsnitt..

mvh monika

Eyvind R.
Fine linjer og god positur. Jeg synes dog at bildet blir litt kjedelig og statisk.

Mvh Eyvind
John H.
Hei
Jeg har ingenting å bedømme, bare berømme. Vel, noen kommentarer har jeg. Vil fremheve lyset og de varme tonene. Fint format og utsnittet er ok. Du kan også "vurdære" å beskjære kraftig nede for å gi mer ro. Da med ett rektangulært format.
John
Bjørn Aksel B.
Hei Terje, Nydelig bilde av hauken som jeg synes er fint og riktig plassert i bildet. Kanskje noe "slappt" lyst, men det blir min smak. Nå har jeg fått hauk på åta mi jeg også, men har ikke begynt fotografering ennå. Til nå har det gått med fire rådyr. sikkert en rev eller tre på natta som får bukkekjøttet til å gå unna. Lykke til med ditt nye prosjekt.
mvh
Bjørn Aksel
Ronny A.
Hallo byggherren!
Flotte farger i bilde, og det blir spennende å få denne på nært hold:-)
Tror Monika tenkte på noen gamle pinup bilder hun har fra tidlig 80-tallet...;-)
Æ har vakthelg...vi snakkes, Terje!
mvh Ronny
Leif Egil H.
Hei Terje

Meget fin bilde. Liker hvordan hauken sitter i den ene delen av bildet og ser inn i bildet. Fint lys, behagelig bakgrunn og selvfølgelig skarpt (som alle bildene dine).

Leif Egil
Knut Børge S.
Lekkert av hønsehauken i vakkert lys der den sitter fint i flotte omgivelser og speider. Kroppen sitter vendt ut av bildet, men hodet ser innover og det er selvfølgelig det viktigste.

mvh Knut Børge
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu