Ørkenlandskap (Arches National Park/USA)
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Canon EF 16-35mm f/2,8L USM
  • Brennvidde21mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_357828} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Likte dette - vilt og vakkert, med bra lys og naturlige farger, god tredelt komposisjon. Vennlig hilsen MV
Avsluttet .
Vakkert! Med farger til å bli misunnelig av. Nå er jeg tørst også.

Jan
Odd Tore S.
Dette kunne vært tatt rett ut fra en parkbrosjyre eller bildebok. Helt typisk for parken, alt er med, fargene, levninger av trær, blå himmel, gjengitt med Kodachrome farger (i alle fall på denne skjermen).
Egentlig er det ikke noe negativt å si om bildet, men for min del blir det litt for mye en standardavbildning. Jeg savner det som kunne vise at dette var "din" opplevelse av Arches.
Jeg har også besøkt stedet, og ble noe deppa over horden av fotografer som nærmest sto i kø for å ta bilder av forhåndsvedtatte gode motiver, se bilde nr. 150053 . Jeg innrømmer gjerne at det å ta "egne" bilder på et sted som dette er en utfordring, men det er svaret på utfordringen som jeg savner her.
Odd tore

Morten P.
Perfekt :)
Erlend K.
OTS: Takk for konstruktiv tilbakemelding. Det bildet ditt som du henviser til brukte jeg faktisk som en del av planleggingen min før turen. Jeg har et tilsvarende selv, inspirert av deg.

Det er ikke lange kjøreturen (i parken) mellom Delicate Arch og mitt motiv, men jeg hadde muligheten til å være der helt alene. Kanskje ikke det mest populære stedet mitt motiv er fra, men bildet beskriver fullt ut min opplevelse av akkurat "det" stedet. Klassisk ørkenlandskap.

Øvrige: Takk for hyggelige kommentarer!

frank ove v.
Liker det bare. Knall farger spennende innhold.bra komposisjon.
Erling K.
Likte dette her! Flotte farger og ellers ening med FOV.

mvh Erling
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu