Outside the Box
Bildet danner grunnlaget til en plakat til forestillingen til Bårdar dans akademiet Tvedestrand.
Bildet inngår i albumet Photoshop - Manipulated and heavily retouched photos
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-11-28 22:58:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-70 mm f/2.8L USM
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Annet3D modellen er laget i ArchiCad og rendret ved hjelp av Lightworks. Har i 3D-modellen brukt 4 lyspunkter (2 på hver side)

    I 'virkeligheten' har jeg tatt bildene av modellene i studio belyst med 2 blitser, en på hver side, lit bak dem. Svart bakgrunn og noe naturlig fill-lys forfra.
    Hver danser er fotografert for seg, klippet og limt in.
    De som står øverst har jeg fotografert mens jeg lå på gulvet, de nederste er fotografert mens jeg stå på en liten gardintrapp.

    Skisse til plakat kommer etter hvert som V2.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_358033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes at dette funka bedre som plakat enn fotografi. -Som fotografi blir rørene for photoshop, men i plakaten gjør det ikke noe av en eller annen grunn. -Kanskje pga teksten. Ellers har jo bildet god dybde, og løsningen er utrolig god. Det er veldig godt arbeid, og positurene er fine. Resultatet/plakaten er kjempebra synes jeg. Passende fonter og gode toner.

vh ingebjørg
Andreas B.
Igjen leverer du noe helt sykt. For meg som amatør gir det veldig inspirasjon å se hva som er mulig. Veldig flott! Du er utrolig flink med lys!! Imponert!!
Atle J. G.
Hei på dere.
IFG: Må le litt av at du skriver at du synes at rørene ser 'for photoshoppet' ut. Det er nemlig det eneste som er laget i et annet programm enn photoshop :) De er laget i ArchiCad og bare pyttet inn som bakgrunn til modellene. Men jeg skjønner godt hva du mener da...
AB: Takk for fine ord.
Mvh AJG
Tove H.
Litt outside og litt inside.. Fascinerende å sitte og studere de enkelte turnerne og helheten - flott grafisk effekt, bra kontraster og god dybde ved bruk av denne boksen. De er heldige som har deg til å lage plakater - dette er råstilig!
Hilsen Tove
Monika Frisvold V.
Hei
Du impnerer iv ei du!
Fasinerende arbeid fra din hånd...
mvh monika
Geir A. G.
Nok en gang utrolig kreativt og originalt - kombinert med førsteklasses håndverk! Og så er det ekstra interessant og inspirerende å se på gode bilder her når man også får høre hvordan fotografen har kommet frem til resultatet! Forbilledlig.
Frank K.
Kreativt og mye flott du får til Atle. Får litt følelsen av at denne boksen vil velte frem mot meg når som helst, ettersom alle "klatrer" på samme side av konstruksjonen. Hva med å la boksen være en boks i tre dimensjoner og plassere enkelte av turnerne lenger inn? Blir litt utfordret gjennom at man automatisk søker etter logiske feil i lys og stolper foran og bak, men her ser det ut som du har gjort leksene dine. Kanskje en anelse mer lysintensitet på konstruksjonen for å oppnå tilsvarende instensitet som på klærne. Dette vil tilføre litt mer samsvar og realisme.
Marit O.
Råstilig og tøft spør du meg Atle!Liker plassering og positur fin lyssetting og bra dybde effekt.Kreativt og flott utført!!:)
Go Helg!

Mvh Marit
Avsluttet .
U bent goed bezig meneer Goutbeek =)

Liker det du gjør, Helt topp etter min beskjeden mening. Tove sa det så bra.

Mvh Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu