2 x 2
Novembermorgen. Soloppgang. 2 x 2
Bildet inngår i albumet Sørlandet - Motiver fra ulike steder på Sørlandet.
Utstyr
  • Olympus SP-570UZ
  • -
  • Brennvidde19mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetISO-64, -1 eksponeringskomp.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_358051} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Per T.
Et stemningsfullt bilde fra gjestehavna i Kristiansand. Synes du har fått til en bra siluett-effekt som gjør seg på dette bildet. Solen titter akkurat passe frem i horisonten. Fin komposisjon og passe behangelig med farger. Mvh Per
Tove H.
Klarer ikke fri meg fra tanken på at det ligner to kjempehøyttalere - og da er idyllen brutt... Litt morsomt med de store kolossene og de små menneskene. Fine farger og god dybde.Ser litt goldt og ensomt ut.
Hilsen Tove
Avsluttet .
Liker soloppgangen som du har fanget på brikka. Du har en fin balanse i bilde - nærmest symetrisk. Liker kombinasjonen av rødt sollys og svarte positurer.
Vennlig hilsen MV
Odd Tore S.
Klassiker med to (forhåpntligvis) tenkende personer i soloppgangen. De to store stein(?)kladdene er ikke så klassiske, og skaper avstand mellom menneskene. Kanskje er det hensikten også?
Sola har kommet langt til høyre, så langt at den også bommer på siluetten til høyre. Jeg kunne tenkt meg bedre treff der.
Når jeg ser dette bildet, får jeg lyst til å ta det samme om igjen tidligere på året, slik at soloppgangen finner sted midt mellom kladdene. Gjerne litt mindre lys sol. Tenkerne må gjerne være med da også. Kanskje dukker en slik mulighet opp en gang? Jeg har ventet i flere år før enkelte av de bildene jeg har i hodet ble til virkelighet, og det er ingen mangel på de som fortsatt står på venteliste.
Odd Tore
anders s.
artig tittel
annerledes og flott silhouettbilde dette her
ha en flotters helg anne lise
mvh anders
Anne-Lise S.
Heisann, og god lørdag! :-)

Tusen takk for tilbakemeldingene på 2 x 2!

Ser du synes lysstripa skal treffe personen til høyre, Odd E, og jeg lurer litt på hvordan du vil grunngi akkurat det? Det ville være spennende å høre. Mulig jeg har noe å lære om akkurat det? Steinkolossene forestiller baugen på to skip. Skulpturene står nede ved gjestehavna i Kristiansand. Husker dessverre ikke symbolikken... Personene på hver sin side av dem sitter i "to ulike verdener", samtidig som de sitter i denne ene.. Vil ikke utdybde tanken bak mer enn det, for liker ikke selv når jeg må følge teksten til et foto ift. tolkninger selv. Prøver derfor å unngå det, stort sett.

Ha en fortsatt flott helg, folkens! :-)

Anne-Lise
Anne-Lise S.
Beklager Odd! Blande din T med en annens E her inne...
Eli B.
Flott bilde, men for meg blir disse to steinkolossene på en måte i veien, jeg vil gjerne ha dem bort liksom, men det er kanskje det som skaper en viss spenning også, for uten dem kunne det vært et hvilket som helst soloppgang/nedgangs bilde? Fargegjengivelsene er bra og solstrålen i vannet hever det hele.

mvh Eli
Odd Tore S.
Jeg har ingen annen grunn for det med lysstripa enn at jeg synes det er OK slik, og kanskje også at jeg har brukt slike siluetter til å dempe virkningen av slike striper og litt sterk sol på den måten.
En helt personlig like - ikke like (fullt så godt).
Odd E = Odd Eirik Skjolde? Han savnes her.
Odd Tore
Per Einar G.
Liker gjentagelses effekten, silhuetter, farger og formatet. Litt anderledes og spennende solnedgangsbilde som funker!

Per E.
Inger Anne Maritsdotter V.
Det er først og fremst den sterke symbolikken som treffer meg i dette bildet, et bilde som setter fantasien i sving og som gir meg assosiasjoner til et par med stor "avstand" til hverandre........
Sånn sett er bildet veldig bra komponert og med den naturlige rammeeffekten sammen med det stemningsfulle lyset, blei resultatet her veldig bra, syns eg.
Et bilde med mange "fasetter".
Mvh Inger Anne
Anne-Lise S.
Tusen, tusen takk! :-)

Fint du utdypet kommentaren, Odd Tore! Takk for det!

Ha en vidunderlig lørdagsnatt! Nå er det første advent!

Anne-Lise
Helge R.
byfjorden i vårt hjerte, bra presentert, lekre farger
Frode F.
Hei Anne-Lise,

lekkert lys du viser her, men best er komposisjon og utsnitt. Herlig med de to ganger to, det gjør på en måte hele bildet. To kolosser midt i bildet, uhørt, frekt og stilsikkert. Knallbra :)

FF
Anne-Lise S.
Så artig at også du liker gjentakelsene, Frode! :-) Takker masse som bare det! Takk, Gorm! Du kjente deg selvfølgelig igjen! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu