"erobring av ødeheten-2"
Bildet inngår i albumet "hus uten folk" - forfalne og glemte hus på landsbygda som forlengst er forlatt av folk. de har et strøk av poesi over seg og innviterer meg inn...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-12-05 09:52:13
    Versjon #2
Utstyr
  • canon power shot S5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_359235} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Berit B.
Dette blir for kunstig for min smak. Skulle heller likt å se bilden(e) i sin opprinnelige form. Tror også bildet hadde tatt seg bedre ut i "vanlig" B/W
Per Einar G.
Liker godt det kunstneriske preget du har gitt dette bildet Anne. Du har jo gitt liv til det ubebodde huset, er det spøkelsene som har flyttet inn?
At du følger fargetonene bakgrunn/hund og delvis det ubebodde huset er et pluss.
Fjerning av grener på hund i forhold til den varsjonen jeg så tidligere i dag gjorde seg også.

Severdig og kreativt igjen fra din hånd.

Per E.
Bjarne N.
blir veldig forstyrra av at hunden ser inn i kamera. noen spesiell misjon med akkurat det? ville heller at den så utover i landskapet, kanskje på huset. tror det hadde understreket stemningen bedre. litt vel overbehandlet etter min smak.
anne g.
takk for kommentarer berit, per einar og bjarne!berit, jeg jobber for tiden med "kunstige bilder" som du kaller det. manipulasjoner kaller je det. det er en form innen foto som er temmelig krevende. lett å bomme både på teknikk og estetikk. per einar,ja syntes ikke bildet var helt ferdig, og vet enda ikke om det er det. hyggelig at det går i riktig retning.bjarne,for meg er det veldig viktig at hundens øyne vises, jeg synes den uttrykker en stemning som går igjen i hus og landskap.om bildet er overbehandlet, det kan hende, detter e jo en maniplasjon med mange lag.mvh anne
Helge R.
jeg liker husene dine, spennede laget. V1 er sprekest i fargetonen. Litt greinkluss på hunden, et bilde som gir næring til fantasien, bra
willy m.
Hei. liker ideen bak dette..tanken som du forsøker å formidle. Synes hunden virker litt for "pålimt" her imidlertid. Ellers synes jeg fargetonen understreker bra det du formidler av stemning. Det er nok ikke helt i mål, men et fint bilde likevel. v2 fungerer best for meg.
Odd Tore S.
Etter å ha fått opp v2 av dette lurer jeg litt på om du sover godt om nettene? Ikke akkurat et innbydende drømmebilde, hverken innhold eller fargevalg. Bra som utsnitt av et mareritt. I alle fall nesten bra:
Bakgrunn og mellomgrunn er truende og OK, men bikkja (ja, dette er ei bikkje, ingen hund) får jeg ikke helt taket på. Med ørene rett opp, halen mellom beina og et noe ubestemmelig direkte blikk. Virker svært usikker, vil helst stikke av, og burde vel også gjort det. Jeg ville foretrukket en hund med hold-deg-vekk aggresiv holdning i den posisjonen. Og med den bakgrunnen ville jeg også gjort det.
Odd Tore
anne g.
tusen takk odd tore for dine fyldige synspunkter.den hunden er en laushuns fra istanbul. den er redd som du sier, elle rusikker i situasjonen. det er vel en underliggend eangst i bildet, og ja jeg sover om natta. har et stort reportoar å hente erfaringer fra.Hundens identitet, det frosne vannet og øde-heten gir noen symboler. men skjønner, he he, at du som mann helst ville hatt en aggresiv hund...mvh anne
Anette L.
Jeg elsker denne type stemning. Og jeg tror at det du har laget her er noe mange syntes er helt fantastisk, men på en annen side så er det ofte slik at man enten elsker eller hater slikt. Det er litt tim burton feeling over det hele :)

Hunden er helt perfekt slik den er, den uttrykker noe veldig ekte som jeg syntes skaper balanse i et bilde som viser en så "forvrengt virkelighet". Bilde gjør meg nysgjerrig, vil gjerne vite hva som gjemmer seg i det huset..vite historien. Det kunne vært en flott illustrasjon til en neil gaiman bok eller noe i den duren ;)

Jeg syntes fargene i versjon1 slår knockout på fargene i V2. Hvis jeg skulle forandret noe så måtte det være at greinene/gresset noen steder er litt hardt og forstyrrende. På en annen side liker jeg tegneserie-strek effekten det gir..
Myriam B.
Her er jeg nok enige med de som kommenterer hunden, uten at jeg vet helt hvorfor, så virker den kunstig. Mulig det er størrelsen, er den unaturlig stor i forhold til bakgrunnen? Men resten av bilde likte jeg godt, i begge fargevarianter.
Anke S.
nydelig bilde ,dette i mine øyne.Liker fargene igjen veldig gådt og hunden spør seg vel i likhet med alle andre,hva d skal bli,når alle har flyttet bort,han bare spør og vi menneskene må ha svaret.
j liker natten og her r d et fin t lys,mye lysere enn der j må gå tur ,om d ikke akkurat r måneskinn og en herrlig vidde.
alt bare stemmer og j ønsket j var så flink til d.
hilsen Anke
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu