Friere
Bildet inngår i albumet Eventyr fra havet -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_360983} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Avsluttet .

Tøfft bilde igjen Tove.
Fine fargetoner og god fortelling.
Tone
Hans-Jørgen H.

Du store massurka Tove!
Dramaet tilspisser seg....
King Neptun har oppdaget hvilket potensiale som ligger i Arild gårdsgreng med høygaffelen, og tilbyr ham nå prinsessa og halve kongerike om han verver seg på skuta. Prinsessa er tydligvis betatt og skjenker ham et blikk som kan smelte et drengehjerte...
Arild støtter seg til hesjagaffelen og ser litt brydd bort mens han fristes over evne.
Et veldig dilemma oppstår...
Kommer han til å besinne seg og vende tilbake til høyslåtten på de Jærske marker, eller er tilbudet og prinsesseblikket som sendes ham for sterkt for den arme gårdsdreng...

Kuuult bilde Tove, og et av de beste og mest konkrete i serien.
Har sans for farvetonene og kornetheten.
Bekymra for Tonene....
Hilsen Tyrinissen.
Øyvind S.

Eventyret forsetter hvor luken til det indre åpnes og gode strømninger spredes over damen, aner en lykkelig fremtid.... nok et flott bilde i serien din Tove...
Øyvind
Ann Kristin S.

Flott bilde i eventyrstil. Du og Hans-Jørgen burde slått dere sammen. Han kunne skrevet manus til fortellingen til bildene dine. Hadde blitt bestselger!
Fine farger, kreativt gjort hvordan du måtte ha gjort det!
Mvh Ann Kristin
Per Einar G.

Må bare henge meg på kommentaren til Ann Kristin. Du har klart det igjen Tove!

Mvh
Per E.
elin a.

Enig med te to over meg. Gå i gang og lag bok. Det blir skikkelig fart i tankevirksomheten til Hans-Jørgen når du legger ut bilder.
Nok et flott bilde du har her.
Du e god på dette.
Gleder meg til fortsettelsen.
elin
Tove H.

Tusen takk for flotte tilbakemeldinger, Tone, Hans-Jørgen, Øyvind, Ann Kristin, Per Einar og Elin!
Du, Hans-Jørgen beriker bildene med dine tolkninger - du hører hva flere sier - ta det til deg! Jeg morer meg veldig - du skriver godt!
Du har også en fin tilnærming, Øyvind - der du spår en lykkelig framtid for damen.
Tilbakemeldingene deres gjorde meg glad! Tenk at dere ikke er gått lei...jippi!
Ha en trivelig lørdagskveld!
Hilsen Tove
John H.

Hei
Som sagt tidligere. Det du deler med oss er annerledes, dristig og kreativt. Du formidler sterkt uten at jeg vil dele mine tolkninger. Vil likevel hevde at bonden ville fått store problem med å hesje med denne gaffelen. Men det er uvesentlig.
John
Odd E. k.

Hei Tove!

Her blir det kamp om kjønnet. To barske karer klare til kamp med jernredskap. Hun byr seg frem og den sterkeste vinner henne. Flott formidle Tove!!
Skal ZZZZ i natt!

Mvh

Odd E.
Tove H.

Tusen takk for god respons på bildet, John og Odd E!
Fine tilbakemeldinger. Gaffelen egner seg ikke til hesjing, rart Arild ikke skjønner det - han er sååå misunnelig! Men til kamp, egner begge gaflene seg - om det er "hanekamp" som står for tur....Ikke vet jeg.
Ha en fin natt med eventyrlige drømmer!
Hilsen Tove
Lars B.

Nok en gang faller jeg for lyset du får fram i bildet - blir nesten lett blendet uten at det er ødeleggende i noen form - sikkert slikt det kan være å stå ovenfor en mektig hersker... Fargene kler bildet og danner sammen med lyset en fin bakgrunn for silhuettene.

- Lars
Tove H.

Tusen takk, Lars! Lyset er en viktig medspiller. Fin kommentar!
Ha en god natt!
Hilsen Tove
John H.

Hei
Bare en liten refleksjon i en gryende natt og med mye uro i vår uendelige vakre verden, eller rettere sagt vår vakre blå klode. Du kan utmerket ilustrere Johannes åpenbaring. Men spar på det verste en stund til. God natt.
John
Jarle H.

Fargerikt og fortellende. Et nydelig fargespill og lys i dette bildet. Eventyrlig og fantasifullt.
Liker godt at det blir opp til betrakteren å lage sin egen historie til bildet.

Mvh Jarle
Arvid M.

Stilig bilde dette Tone! Her gir rom for tolkingar. Lika fargane, framstillingen og serien din. Lure på om du finn slike i Bergen :)
mvh Arvid
Lars-Anders M.

Bra enda en gang. Ok.
mvh
LAM
Avsluttet .

Jeg er redd for at jeg begir meg hen, jeg kan ikke la denne sjansen gå ifra meg. Kaster høygaffel og diverse rekvisita for å ta imot tilbudet. Synd at jeg må gi opp Tonene, men de klarer nok å holde jærens hevd vedlike.

Dette er usedvanlig vakkert Tove. Tusen takk for titten, og det blir nok flere titt innom.

mvh arild
Tove H.

Tusen takk for flere tilbakemeldinger!
John: Johannes åpenbaring? Nei, holder meg til enklere saker.
Jarle: Fint du synes det.
Arvid: Jada!
Lars-Anders: :)
Arild: Skjønner, Arild! Men hvordan går det nå med Tonene....føg med, følg med! Takk for at du er med i historien, he, he!
Hilsen Tove
Marit O.

Måtte den beste vinne prinessa Tove,lys fargetoner
fortelling flott fremført Tove:)

Mvh Marit
Tove H.

Tusen takk for fin tilbakemelding, Marit!
Hilsen Tove
Aina s.

Her er det tilløp til action. Jeg har mistet tråden litt, og her er det flere mulige tolkninger. En prinsesse som får Askeladden på besøk ? Vil hun ha ham ? Eller en drømmende jente som står foran et valg- eventyrkongen eller den vanlige mannen i gata? Likte også Hans Jørgens tolkning - gårdsdrengen blir tilbudt giftemål med kong Neptuns datter.

Uansett lander jeg på temaet det eventyrlige kontra det hverdagslige, og et valg. Hva skjer videre? Her begynner det å skje ting. Fra diskusjoner og planer til handling.

Vakkert med gull-drysset. Gull, eventyr, balansert dramatikk, fargesprakende stjernedryss, kong Neptun, mannen og prinsessen - her har du samlet mange klisjeer, men gjort noe helt eget med dem, og de virker absolutt ikke oppbrukte. Når et tema er såpass velbrukt som Neptun og prinsessen (havfruen), synes jeg det er veldig godt gjort at du gjør noe helt nytt. Nyskapning rundt klisjeer er vel spesielt vanskelig nettopp fordi de er så velbrukte. (Egentlig betyr vel klisje en oppbrukt og slitt vending (?)men mener her du beviser det motsatte - håper du skjønner hva jeg mener) Synes du lykkes veldig godt her. Engasjerende serie.

Mvh Aina
Tove H.

Tusen takk Aina - for din vurdering av bildet, tolkning og tanker rundt klisjeer. Det er så mye som er velbrukt innen foto - så jeg prøver å lage noe nytt - av klisjeer - det er igrunnen et paradoks. Men glad for at du synes det funker!
Tråden i historen blir til underveis, derfor blir det hopp både fram og tilbake, over stokk og stein.. Skal skape mer system mot slutten.
Hilsen Tove
Jan E.

Jeg liker den impresjonistiske stilen i disse grovkornete bildene i This is the ocean-serien din. Det dramatiske lyset og de til tider surrealistiske silhuettene trigger fantasien. Kreativt og annerledes!
Tove H.

Hyggelig å høre! Tusen takk!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu