De syv dødssynder
Meningen med dette bilde er å vise en kontrast, og her er konstrasten at allt rundt personen, verden vi lever i, er stressende og kan trøkke deg ned. Tittelen de syv dødssynder er de som gjør oss og verden til et sted hvor det ikke alltid er like bra for alle, men personen i midten ser at det finnes noe positivt i verden også:)
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361376} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Likte bildet meget godt, det rolige mot det bevegelige/stressamfunnet, men fikk ikke noen assosiasjoner mot "de syv dødssynder"? mvh Ulv
Elisabeth S.

Jeg liker bilder som kombinerer sort/hvitt med farge, og synes du har skapt god balanse og samtidig gjort bildet interessant. Fint å lese hva ditt tema med bildet er også.

Elisabeth
Vegard S.

Det ligger noen ord i bilde, ikke så lett å se nå som det er et lite eksemplar, men ord som vold, ego i stedet for egon restaurant, hovmod, fråtseri, misunnelse, latskap og begjær. hvis du leter så finner du de nok:)
Elisabeth S.

Aaaah, nå ser jeg det. Veldig gjennomført!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu