Vélo un-extraordinaire
Pont neuf, Paris
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger195
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_361859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind S.

En spesiell sykkel... nei en spesiell sykkeltur, kombinasjonen linjer og former i fine toner og kontrast.. fart fremover og lyset der bak gjør dette veldig bra... fengende flott utførelse, hodet litt under den øverste linjen kansje.. fasinerende bilde..
Øyvind
Heidi a.

nydelig bilde:=) Jeg også håper faktisk på og bli enda bedre på og ta bilder. Og lære mye mer.
Er jo en grunn til at jeg er amatør fotograf fordi jeg har kun digitalt kamera og vil gjerne kjøpe meg speilrefleks kamera.Og som sagt igjen vil lære meg mye mer.
Hadde vært hyggelig om du heller hadde skrevet på bildet mitt hva jeg kunne forandret osv.
Men ok skjønner.
Mvh Heidi Andersen
Pål E.

Takk for kommentarene.
HA: I den grad jeg er skikket til å gi andre råd: I første omgang anbefaler jeg å observere andres bilder. Finn ut av hva du liker og prøv å gjøre det selv. I andre omgang anbefaler jeg å avgrense og dyrke nettopp hva DU er god til.
Underveis gjelder det simpelthen å knipse så mye som mulig, uten å miste den kritiske sansen.


hilsener fra Pål
Yngve Sem P.

Spesielt med det hvite feltet som bidrar til å gi meg en sterkere fartsfølelse her, og motiverer komposisjonen. Flott bevegelse i beina, og behagelige toner ellers. Veldig severdig :)
Tove H.

God fartsfølelse! Liker den lagdelte bakgrunnen og lyset bak henne - her går det unna. Fint med skyggen!
Hilsen Tove
Rikke B.

Dette var jo flott! Skarpheten på fremhjulet hever bildet, og resultatet ble dynamisk og spennende, samtidig behagelig å se på.
Marit O.

Fint og fartsfult Pål,fartsfølesen lyse og skyggen hever bilde for meg.Litt synd at hode ikke er plassert litt under den øverste linjen men men!:)

Mvh Marit
Ann T.

Dette er et flott og spennende bilde. Liker at høyre siden av bildet er kaotisk og diffuse. Det åpner for forskjellige tolkninger. Bra utført!
Mvh. Ann
Pål E.

Takk for kommentarene. Hyggelig å høre fra dere.

Pål
Knut-Inge J.

Teknisk svært så bra utført, med panorering og velvalgt lukkertid. Det lyse feltet til høgre og plasseringa av sykkelen på den "trange" sida, fungerer vel her, Delikat og fartsfylt.
Stine J.

Bra utført panorering. Kunne med fordel vært litt mer luft foran sykkelen og litt mindre bak, men dette fungerer absolutt som det er også. :)

mvh Stine
Roger H.

Har sett på noen av bildene dine. Har litt sansen for dette her. Likte linjene og det at sykkelen er på vei ut av bildet.
vh Roger
Christine K.

Stilig fartsfullt bilde. Den stripete bakgrunnen faller også i smak.
Fin komp.
Hilsen Christine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu