t h e w a l l
Snapshot
Liker det godt.
Bildet inngår i albumet Folk - Mennesker på min vei
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 10-20mm, 1:4-5.6 DC HSM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_362449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Yngve Sem P.

Gjenkjennende mørkt uttrykk fra din hånd, med bevisst komposisjon. Fine, skrå, linjer og passe dybde. Liker det. Som et portrett ville det vært nyttig å få vite mer om personen her, for å kunne forstå motivvalget bedre. Men litt fantasi er ikke å forakte heller. Utsøkte toner. Bra ! :)
Are H.

Melder meg på supportergjengen. Glimrende toner. Godt balansert komp. Blir nysgjerrig på storyen (men det kan jeg leve med).
Avsluttet .

Bare to kommentarer på dette???
Det er jo knallbra.
Stilig komp,flotte strukturer,fine linjer og det forteller meg noe.....
Tone
Thorbjørn R.

Jeg synes også dette funker meget bra. Litt vanskelig å sette fingeren nøyaktig på hvorfor.

Mvh Thorbjørn
Frode F.

Hei gutter og jenter,

først: Tusen hjertelig takk for gode tilbakemeldinger. De setter jeg stor pris på.

Yngve: Som et portrett ville det vært nyttig å få vite mer om personen her, for å forstå motivvalget bedre, sier du. Jeg er med deg på den. Samtidig har jeg lyst til å spille videre på din neste setning, som på en måte sier det motsatte. Det er her jeg tror spenningen ligger. Det å ikke vite alt, men å danne seg sin egen oppfatning, sin egen historie. Er det ikke det det handler om: Ens egne asossiasjoner og konnotasjoner?

Dersom jeg hadde sagt til deg at dette var et av de minst gjennomtenkte bildene mine, ville du kanskje blitt forutinnatt. Dersom jeg sa det motsatte, ville du forventet mer, forventet at intet var overlatt til tilfeldighetene, og du ville blitt mer kritisk.

Jeg tror at uansett hva jeg måtte legge i et bilde, uansett hva jeg ønsker å formidle, så er det betrakterens oppfatning som er viktig. Det er den som ser som avgjør om bildet står seg.

Den dagen bildene mine får nøyaktig den responsen jeg trodde de ville få, da kan jeg jo bare slutte. Da har jeg vel ikke noe mer å strekke meg etter?

Når det er sagt, er også jeg en smule overrasket over den labre responsen på dette bildet. Jeg digger det. I mitt hode er det noe spennende i dette bildet. Både komposisjonsmessig, med kontrastbruk, fargevalg, de få elementene stilt opp mot hverandre, linjer og perspektiv, blikket til min kjære og ikke minst effekten av ekstrem vidvinkel. Personlig blir jeg dradd inn her av alt dette.

Det er røft, tøft, ærlig og utilgjort.
Samtidig kan det se ut som det motsatte.

Jeg liker det godt, men det er jo øyet som ser.

Tar gjerne imot flere kritikker.

Og tusen hjertelig takk til dere som har giddet, og kommer til å gidde, å kommentere.

Satan dette var en lang kommentar.

FF
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu