Vått og kaldt
Fra London en våt og kald søndag i høst.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger316
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_362459} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Odd Tore S.
En tilsynelatende vanlig, trist, grå og våt dag i London.
Den friskes opp av paret i takt, med rød paraply og bærepose, plassert korrekt i bildet. En liten fargeklatt i det grå, det som gir bildet interesse.
Eller er det noe mer?
For min del havnet interessen raskt oppe hos dem som står tørt i høyden. Det nærmest kryr av fotografer der. Noen med kameraet klart til skudd. Andre betrakter fangsten.
Hvorfor det?
Er det vanlig at så mange kameramennesker står samlet i disse buegangene en regnværsdag?
Jeg aner ikke, men bildet ditt gjorde meg nysgjerrig. Jeg synes at det øker bildets interesse.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Liker bruken av bildeflaten som gir et fint spenn i bildet. At det er noe trangt der oppe er også et godt valg. Været får tilstrekkelig mye oppmerksomhet gjennom den store åpne forgrunnen. Mangler bare noen små plaskende vanndråper der. Likte dette.

Kjell S
Kjetil H.
Utsøkt komposisjon. Umiddelbart syntes jeg forgrunnen tok for mye plass og fortrengte hovedmotivet, men så la jeg merke til speilingen av søylene. Det gir en flott innramming og utnyttelse av rom. Slutter meg dessuten til Odd Tores observasjon av menneskene/fotografene.
Eli R.
Trafalgar Square? National Gallery?
Jeg syns det er et artig poeng her med speilingen av søylene. Men at speilingen konkurrerer med personene oppe. For meg blir det for mye luft mellom søylene og speilingen og at paret ikke er nok til å fylle dette tomrommet.
Jeg føøler at du enten skulle ha valgt paret med bare speilingen eller paret med persongalleriet oppe.
En alternativ crop i mine øyne er å kutte vekk personene og søylene oppe, samt litt til venstre for paret. Så kan man lure på hva som speiles.
- Eli

Jan Frode A.
Jeg har stor sans for valører og lys i de store flatene her. De få innslagene av rødt, gir ekstra spenst og interessepunkter i den store flata. Fin helhet i bildet, men skulle gjerne se søylerekka og folka fortsette hele veien ut i venstrekanten.

mvh Jan Frode
Avsluttet .
Som i ditt bilde "Folk" har du igjen klart å formidle "bilder i bildet", forskjellige små historier, samt den flotte plasseringen av paret i regnværet......for meg, et meget flott fotografi! mvh Ulv
Torbjørn K.
Nesten et lærebok-eksempel på bra komposisjon, farger og linjer. Dete blle bra!

Torbjørn
Pål E.
Flott bilde. Ville likevel ha kuttet et par cm over paraplyene (like under murtoppranden), søylene kommer uansett med i refleksjonen under.

mvh PE
Stine J.
Tusen takk til dere for konstruktive kommentarer.

Odd Tore; Som vanlig ser du mye av det samme som jeg selv gjør. Takk. :)

Kjell Sigurd: Skulle gjerne hatt noen plaskende deilige regndråper selv også. :)

Kjetil: Takk. :)

Eli: Ja, Trafalgar Square. Gode forslag, men det ville blitt helt andre bilder. ;)

Jan Frode: Jeg har mer å gå på, men valgte dette utsnittet fordi avslutningen til venstre bryter med "symmetrien" i menneskene som står mellom søylene. Men forslaget ditt ville absolutt ha fungerert det også. :)

Ulv og Torbjørn: Takker og bukker. :)

Pål: Joda, forslaget ditt ville fungert, men det ville blitt et annet bilde med annet innhold enn det jeg ville vise. :)

Tusen takk til dere alle! :)

mvh Stine



Avsluttet .
Dette bildet likte jeg best når jeg scrollet litt ned og bildet akkurat ble kuttet under støttene. Synes ikke personene og søylene i toppen tilfører bildet noe annet enn irriterende "støy" for min del. Refleksene i den våte forgrunnen viser på en roligere måte hva som befinner seg i toppen av bildet.

Ketil K.
Masse flott i dette bildet, som hadde passet i 2 x 1,5 meter! I presentasjonen her kommer du antagelig ikke utenom bare å vise enkeltdetaljer i en kroppet versjon. Da ville jeg tatt en kropp av de i front pluss de rett bakenfor på hver siden av søylen der. Godt nyttår til deg også Stine! Når skal du du begynne å konkurrere i Fotografi? Nå vinner jo jentene alt!
Stine J.
Takk til dere siste også. :)

Ketil: Godt nyttår til deg! Tja, vi får se når det gjelder konkurranser. Ikke vært helt min greie hittil, men man vet jo aldri! :)

mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu