Ingierstrand Bad
Bildet inngår i albumet Ingierstrand Bad - Bilder fra moteserien "Ingierstrand Bad" med sommerens undertøy og bade-mote.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_364403} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje R.
Undertøy hvor?
liker bildet særlig det diffuse i det.
Solveig S.
Hehe, takk. Vel, det er jo en del av en serie hvor man ser litt mer av selve undertøyet. Men den kragen er det undertøysdesigneren Ida Gullhav som har laget da, så et lite hint der det ihvertfall ;)
Terje R.
Jada jeg ser lommetørklet rundt halsen, takk å pris til Ida for sommerens mundertøysmote ;-) Liker godt bildene dine, men moten er jeg ikke helt med på.
Solveig S.
Hehe, nei, det er litt vell highfashion. Velger å kaller det kunstrerisk frihet jeg ;)
Terje R.
Jeg er glad i bildet ditt, minner meg litt om 70 tallet
Jan Inge K.
Synes du her presenterer et flott bilde som absolutt passer i valgt kategori... noe tidløst over det...:-)
Avsluttet .
Det flettede pannebåndet, de matte småblasse fargene, det lange bølgede blonde håret, dusheten i vann/dugg osv. Enig med Terje, det minner om litt fordums tider, litt sånn 60-70-talls retro pinup-stil over det. Det halstørkleet dog ser jo mer moderne ut. Så om dette er representativt for vårens bademoter så er det tydeligvis litt blanding av retro og moderne som kommer.
Solveig S.
Stemmer nok at vårens bade- og undertøysmote er 60 - 70-tallsinspirert, uten at jeg skal uttale meg for skråsikkert på det. Slengbuksene er jo på vei tilbake, å det kryr jo allerede av jenter med pannebåndet godt ned i panna! (hippie-style) ;)

Tusen takk for gode tilbakemeldinger!
Bjarne N.
her synes jeg ikke du har lykkes med å formidle MOTEN. plagget rundt halsen ser du jo knapt hva er. dette bildet hadde faktisk blitt betraktelig bedre UTEN disse forstyrrende plaggene i dette tilfellet. tviler på at en profesjonell oppdragsgiver hadde blitt fornøyd med dette...
Solveig S.
Nei, det kan være, men somregel har man jo ikke oppdragsgivere i motenorge. Går stort sett i spec-jobber. Åsså må du huske på at bildet står i sammenheng med en hel serie (hvor flere av de andre bildene presenterer tøyet tydeligere). Fikk veldig god tilbakemelding fra mote-fotograf Julie Pike på nettopp dette bildet, men gøy å høre at folk har så forskjellig syn på det!
Jan Inge K.
Ut fra kommentarene her så begynner jeg å lure på om noen (f.eks jeg) helt har misforstått kategorien mote. Det TRENGER vel ikke nødvendigvis være en ren presentasjon av et plagg?! Det jeg har sett av reportasjer/omtaler i diverse fotografiske tidsskrifter om motefotografering tilsier ikke det, og ut fra hva jeg har sett så er jeg helt enig med denne Julie Pike, hvem hun nå måtte være...:-)
leif b.
Bildet funker sikkert meget bra i en serie og det er posetivt at du tester/pröver ut nye og egne uttrykk. Sidrompa tankesett der det lulles inn i gamle bildeuttrykk er kansje litt avsporet i 2009.
Men samtidlig noe og bruke som en skisse til fornying.
Ut i fra din - Portefölje - så holder dine bilder en meget bra kvalitet. Og det du er innepå bildemessig er spennende.
Lykke til videre.
lb
Solveig S.
1000 takk Leif og Jan Inge! Veldig motiverende tilbakemeldinger! :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu