Fotoshoot
Kom over et fotoshoot da jeg tok bilder ved Hafrsfjord i Stavanger.
Bildet er noe uklart, og det er noe jeg jobber veldig med å få til.. Har redigert litt i ACDSee, men er ikke trygg på verktøyet, så jeg ser jeg kunne gjort litt mer. Er fornøyd med komposisjonen, og at "frosten" på stranda kommer fram.

Er takknemlig for tilbakemeldinger:-)
Bildet inngår i albumet Hafrsfjord -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-03 14:11:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-01-03 18:11:18
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon EFS 17-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_365254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Marcus B.
Snygg bild detta och du har lyckats förbättra den rejält mot originalet! Det jag känner är problemet här är att man inte riktigt vet vad man ska titta på, det är så många saker som drar blicken till sig. Det kanske hade varit bättre att inte försöka få med allt på en gång.

* Utan modellen på berget får bilden ett annat lugn.
* Med modell skulle du antingen kunna klona bort svärden eller beskära så att dom inte kommer med, för att bättre framhäva personen.

Bara idéer detta så klart, smaken är olika.

Mvh
/Marcus
Eli R.
Strandlinjen og sverdene er egenlig nok i seg selv. Kanskje du kunne kuttet godt på høyre side? Bare en tanke.
- Eli
Alice N.
Takk for tilbakemeldinger! Har flere versjoner av motivet, men fant ingen uten folk på berget.. Skal forsøke å redigere bort noe. Mye trafikk akkurat den dagen:-)
Avsluttet .
Jeg liker det - mest originalen, men også fint klonearbeite. Et usædvanligt bilde. :o)
Alice N.
Tusen takk, Willy.
Det var en usedvanlig dag- jeg fikk tatt mange gode bilder, men jeg synes dette motivet var ekstra morsomt:-)
Jan E.
For meg har dette bildet et litt surrealistisk Salvador Dali snitt over seg, siden det inneholder så mange elementer som ikke nødvendigvis passer helt sammen. På den ene siden er det jo en solnedgang eller lignende på gang, og silhuettene på berget minner om en kvinne som soler seg med parasoller oppslått. Men så er det jo noe som minner mistenkelig om rim og frost på bakken i forgrunnen, og hva har egentlig alt dette med sverdene og slaget i Hafrsfjord å gjøre? Sånn sett får dette bildet en til å tenke litt, enten det var planlagt eller ikke!
Alice N.
Hei Jan,
takk for gjennomtenkt tilbakemelding, morsomt at bildet setter tanker i sving.

27. desember og frost på stranden. Jeg er der alene med kameraet og mitt nyinnkjøpte stativ i over 3 timer og opplever den ene scenen etter den andre. Fra forelskede par som knipser seg selv foran sverdene, gutten som sender tekstmelding i siluett på piren, amatørfotografen som lufter hunden og villig viser egne bilder, svaner i parade på blikkstille sjø, og ikke minst; fotografen som tar hele showet med paraplyer og modell den stunden solnedgangen varer.

Hva kan man si? Slaget i Hafsfjord har endret karakter...
Oddrun B.
Hei Alice.
Liker bilde ditt og det som gjør det litt spesielt
er at det foregår noe i bilde og, ikke bare et enda nytt motiv av sverdene på Hafsfjord.
Liker best v#1:)

mvh Oddrun
Geir B.
Hei Alice,

Jeg liker versjon 1 veldig godt. Kanskje ikke så usannsynlig at noen velger dette som location for en shoot. Det er ganske mektig med de tre sverdene som er plantet i fjellet. Mitt minne om Hafrsfjord er forsøk på vindsurfing i liten kuling på et brett som ikke helt visste om det skulle flyte eller synke.

Ellers er det hyggelig og betryggende å se at vestlendingene driver med fredeligere sysler i våre dager enn for 1000 år siden. ;-)

Versjon 1 har noe HDR-aktig over seg.

Jeg har ikke så mye peiling på hva man kan få til med ACDSee, men det er meget mulig at du kunne få mer ut av bildene dine med mer avansert programvare som f.eks. Photoshop eller Corel Paintshop Pro for å nevne to eksempler.

MVH


Geir
Alice N.
Hei Oddrun, takk for tilbakemelding. Enig med deg at motivet er litt mer enn "bare" sverdene i Hafrsfjord. :-)

Geir;
Hafrsfjord fungerer best som location for bilder av skyspeilinger på blikkstille vann;-)

Verktøyet er en pro utgave, men jeg var ikke kjent med alle funksjonene da jeg redigerte dette. Jeg var mest fasinert over at jeg kunne lysne det, hehe.

Men er enig, det er noe HDR-aktig over bildet. Kanskje jeg skal prøve å redigere det en gang til. Selv om det jeg liker med bildet jo er det surrealistiske inntrykket. Hm.

Takk for tilbakemelding!

Hilsen Alice
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu