"Handletur"
Scannet dias - Arles, Sør Frankrike
Bildet inngår i albumet Mennesker i miljø -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_366995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stig N.

Veldig bra! Har du stått og ventet? Du har greid å fange en typisk eldre dame,i typisk eldre dameklær, i det som sannsynlivis er en stor del av hennes hverdag, inn og ut av butikker. Herlig!
Svend Wiig L.

Hei Stig!

Ja! Ventet her! Så motivet da dette var en "travel" butikk! Ventet til en "rett" person gikk inn "døra"!

Takker!

Mvh Svend
Sverre H.

Fasinerede bilde Svend. Du valgte riktig person her ja! Artig hvordan mønstrene gjenntas i dette bilde, uten at en helt tenker over det ved første øyekast.

Du er en flink kar Svend, stå på!

Sverre.
Tove H.

Artig, fortellende bilde. Hadde ikke tenkt på butikk, om det ikke sto i overskriften. Liker teppesnorene som er dandert på skrå. Fin komposisjon og bra utsnitt.
Hilsen Tove
Jarle H.

Det første som slo meg da jeg så bildet var at det virket gjennomtenkt i komposisjon og utsnitt. Litt utradisjonell komp med damen så langt til høyre i bildet, men teppeduskene på skrå oppveier dette. Tatt i det riktige øyeblikk. Rent og utadisjonelt.


Mvh Jarle
Thorbjørn R.

Kreativt og fint. Men jeg klarere ikke å finne skarphetsplanet her - og det opplever jeg som uheldig. I tillegg er det kanskje litt trangt på høyresiden av dama. Bildetittelen synes jeg du skulle ha droppet - og heller latt det være opp til betrakteren å skape historien. Noen ganger fungerer det best.

Det ble mye kritikk, men jeg går ut fra at du ønsker slike tilbakemeldinger også på bilder du legger ut på bildegalleriet.

Mvh Thorbjørn
Tom T.

Godt å se at du legger ut bilder som ikke er teknisk korrekt. Liker det :)

TomT
Hans-Jørgen H.

Hallo Svend!

Utradisjonelt og spennende saker.
Moro at du har blikk for slike komposisjoner og vet å vente til øyeblikket byr seg.
At det er en butikk hadde jeg ikke gjetta om du ikke hadde skrevet det.
Gute laugardagen om det så blir i ei råk i Drammenselva eller oppi stampen på kjøkkengulvet.
Tyrin.
Avsluttet .

Ja,dette fenger med en gang.
Skikkelig hverdagsbilde,men allikevel noe utenom det vanlige.Og enig med Tom i at alt ikke trenger være teknisk korrekt.Dette bildet forteller noe og fenger,rett og slett.Også detaljen med tauene som ligger over denne lille murkanten og lager linjer som leder mot døra er med å heve bildet veldig.
Tone
Stig Børre E.

Liker komposisjonen. Artig detalj med kjolen som gjentar mønstrene tauverket skaper. Sliter litt med finishen. Bildet er "nesten" skarpt og litt i overkant grått. Blir til at jeg pusser brilleglassene rene og tar en ny titt, med samme resultat (bare at det nå er enda mere uskarpt... :-) En løsning kunne vært å gjort det enda mere rufsete teknisk. Nå blir det verken fugl eller fisk.

Godt sett, og godt tenkt. Men utførelsen er ikke helt der oppe syns jeg.

StigB
Svend Wiig L.

Takker så mye for derre siste for kommentarer!

Kan være litt enig med deg Stig Børre!

Mvh Svend
Knut-Inge J.

Du har fleire gode fotografi i kategorien, AKT, Svend. Men - dette "godt påkledde" og tilslørte bildet danker ut alle saman - er det ikkje "rart" ?
Etter mi meining er dette bortimot topp fotografi - det skorter litt på det tekniske, men elles stemmer det meste: komp, flatebruk - og så dette løyndomsfulle......
Svend Wiig L.

Så bra Knut-Inge!!!:)

Liker virkelig det du nevner!

Ja, akt-bilder, det skal faktisk mye til å tilfredstille....!

Takker!:)

Mvh Svend

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu