Skogens ansikt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger532
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_367771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Kristin S.
Svært så lekkert Ivar. De flotte stammene mot den mørke bakgrunnen gjør dette først og fremst svært så flott og se på. Jeg synes også komposisjonen er god med fin plassering av stammene.
Blikket draes mot de to lyse stammene (eller snarere midt i mellom disse), og jeg blir sittende å fundere på hva det er som befinner seg der bak:)

Den mørke bakgrunnen gjør dette svært så stemningsfullt og spennende. Stammen på skrå der bak gir også bilde en fin dybde.
Likte dette veldig godt. Bra jobba som vanlig:)

Mvh Kristin
Avsluttet .
Jeg syns Kristin sier det veldig bra her.
Et av de beste slike skogsbilder jeg har sett.
Og den ene stammen til høyre som går på skrått av de andre bryter og lager spenning i bildet.Syns også du har klart å få fram et fint lys og fine valører i fargene.
Tone
Marcus B.
Stiligt, jag kan bara hålla med Tone! En sak som ser lite konstigt ut dock är trädet i bakgrunden upp till höger. Det försvinner i tomma intet. Är det en liten editmiss eller ska det vara så?

Mvh
/Marcus
Lars-Anders M.
Nydelig. Jeg drømmer meg bort.
mvh
LAM
Ivar B.
Takk for kommentarer alle sammen. Hyggelig.

Marcus:Jeg ser ikke hvilket tre du mener på. Er det det som går på skrå? I allefall er det ikke gjort noe i redigeringen som skulle tilsi at et av trærne forsvinner i tomma intet.

Takk igjen alle sammen. Mvh Ivar.
anne g.
liker enkelheten i dette bildet. ville forsøkt meg på en s-h-versjon. tror bildet ville kledd det. liker repetisjonene og valørene i bldet. mvh anne
tor åge s.
Rålekkert dette... Fargene er meget spesielle og gjør dette til et foto uten om det vanlige...
mvh totto
Sverre H.
Godt å se bilder fra deg igjen nå Ivar. Et hærlig vellkomponert stykke arbeid dette.

Treet som ligger på skrå i bakgrunnen til høyre syntes jeg hører hjemme der. Fargene og toneforløpet er som det pleier å være i dine bilder!

Har snøen forsvunnet i de trønderske skoger? Eller har den aldri kommet? :)

Sverre.
Ivar B.
Sverre! Her er det svært godt med snø. Bildet er fra Hordaland i Desember:-) Ivar.
Øyvind A.
Lekkert, pent å se på. Ingen tvil om det. Samtidig synes jeg det mangler et eller annet som kunne gitt det et løft ut over det reint dekorative. Et uromoment, en overraskelse, whatever...
mvh Ø.
Marcus B.
Hej igen!

Jag sitter vid en annan dator nu med ljusare skärm och nu ser jag hela trädet som jag inte såg förut. Det var 4:e trädet från höger, i bakgrunden.

Mvh
/Marcus
Stig Børre E.
Ser mye ansikter her jeg. Pent og behagelig. Liker toner og kontraster, de hever et ikke kjempespennende motiv til noe svært så dekorativt.

StigB
Hilda B.
Veldig vakkert, Spesielle farger. Det er så fint å få orden i en tett skog. Fint utsnitt.
Thomas K. F.
Fine linjer, godt sett og tatt.
Marius N.
Nydelig skogsbilde, nesten litt skummelt.
mvh Marius
Avsluttet .
Bilde med enkle elementer og stright komposisjon. Lyset er avgjørende for resultatet her. Bra det! Veldig spesielle farger som virker (u)natur(lige)for meg. Har du dratt vel mye i noen spaker her tro? Kan ta feil, men synes natur skal vises slik den kommer ut av kameraet, noe som er vanskelig med nettopp slike motiver som disse.
vh kjellh
Ivar B.
Hei Kjell. takk for kommentar. Det er nok heller dratt noe ned på den spaken du tror jeg har dratt opp. Bildet er altså desaturert en tanke. Fargene opplever jeg ganske naturlig, uten at det nødvendigvis betyr så mye for meg. Trærne er helt bevokst av lav, og det er det som gir den grønne fargen.

En annen ting som jeg er litt uenig, er at natur skal vises slik den kommer ut av kamera. Når jeg jobber med Raw-filer, så vil det som kommer ut ikke være slik jeg opplevde det, med andre ord ikke helt naturtro natur. Det vil være kontrastløst, fargeløst og uskarpt, og er laget for at det skal bearbeides. Den tiden jeg jobbet med lysbilder var det det motsatte som skjedde. Velvian var ganske mer kontrastfull og saturert enn den naturen jeg fotograferte, ikke helt naturtro det heller selv om det kom rett fra kamera. Oi, det ble mange ord:-)

Mvh Ivar.
Avsluttet .
Hei tilbake Ivar! Fint med noen ord inne i blant også, det gjør dette interessant! Ok, da er det avklart, men jeg reagerte på fargene, virket unaturlige for meg. "Kommer ut av kameraet" må du ta i overført betydning, dvs. at natur gjengis naturlig. Om det er film eller maskiner i mellomprosessen er ikke avgjørende.
vh kjellh
Anita J.
Det første jeg tenkte da jeg så dette bilde var; tenk å blåse det opp og tapetsere den ene veggen på soverommet! Det må jo være som å sove i skogen.. Føle roen og stillheten, men samtidig bli litt bekymret for hva som skjuler seg i mørket.
AJ
Malin B.
dette var ett litt spesielt bilde.
Det fanget meg veldig.

Trærne står tydelig frem og gjør det veldig pent.

Det gir meg lyst til å titte på dette bildet lenge...
Erik J.
Delikat og helt etter min smak! Forenkling fryder!
Håvard S.
Hei Ivar!

Fantastiske detaljer på trærne hvis en stopper opp og studerer dem litt nøye.
Et meget skarpt bilde, men du får på en eller annen måte et mjukt uttrykk.
Spesielt lys og farge på trærne gjøre det meget severdig.

Forresten helt enig i din kommentar.

Hilsen Håvard
Tom Armand H.
Hei. Flotte duse farver og godt samspill mellom kontraster. Det enkle er ofte det beste. Noe som kommer frem her. Godt sett og eksponert!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu