Kø for gjenåpning av veien?
Bildet inngår i albumet Naturen tar hevn - Bilder fra en bilkirkegård
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_368180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Hehe,syns dette var bra sett.
Artig,her slutter veien,og bilenes liv også.
Tone
Malin B.
hehe:)
festlig bilde.
Ann T.
Veldig artig bilde! Bra sett.
Mvh. Ann
Jarle H.
Dette er vel et av de mest fotograferte skiltene i Sverige, men jeg synes du har funnet en original innfallsvinkel. Velkomponert og med en fin humor.

Mvh Jarle
Kai-Wilhelm N.
ahhh... endelig grunnlag til en ny svenskevits :-D

Bra dette

-k
Avsluttet .
Dette er en kø som går i arv. De fleste av bilenes første eiere er nok godt bort, og odelsretten blir jo opprettholdt så sant det lar seg gjøre. Nå begynner imidlertid disse odelskarene også å bli så gamle at tredje generasjon snart skal overta køen.

I en slik kø sier det seg selv at det er smått med tilgjengelige ressurser, så ting forvitres og noe blir bare borte.
For å opprettholde sin plass i køen, sier det seg selv at; går du ut av køen, vennligst rykk tilbake til start.

Jeg bare elsker slike opphopninger av gamle biler, og min elsk ligger nok til den gamle Taunusen, den har vakre linjer, og var en robust tysker.

Et herligt bilde Ann.
mvh arild
Chr. G.
Et bevis på at du fant veien ned til Fågelvik om ikke annet. Og det skal vel godt gjøres å ikke se dette skiltet og sette det i en sammenheng med bruktbilene så uttrykket "godt sett" er vel å legge lista litt lavt. Et greit, men kanskje litt lett og slitt poeng.
Eli B.
Hei Ann, dette var et humorisisk uttrykk. Ja, naturen tar hevn, men skrotet vårt tar det likeevel år og nedbryte, hvis det noengang blir nedbrytet da. Flott bilde, likte humoren i det.

mvh Eli
Ann F.
Takk for alle tilbakemeldinger.
Chr. Glorstad: dette var nå ikke så veldig alvorlig ment da, det ligger tross alt under Humor-kategorien.
Jeg vet at dette har vært sett både tidligere og senere enn da jeg var der, men dette er ett av mine minner derfra, har sett mange lignende bilder, men ingen HELT like.
:-)

Mvh Ann
Odd Tore S.
Tittelen på bildet ditt fikk meg til å tenke meg om mer enn én gang. Kø for gjenåpning av veien?
Dette er da de villfarne får, som allerede har forlatt den almene veg og har begitt seg over på bilenes evige jaktmarker?
Din tittel tilsier at skiltet skulle stått i motsatt retning, og bilene skulle vært fotografert bakfra. Eller kanskje ikke?
Vel, nå har jeg i alle fall fått tilfredsstilt dagens behov for å kverulere, og kan glede meg over fra høyre en Morris Oxford midt 50-tall, Ford Taunus 17M fra omtrent -57, og to Peugeot 404 med rustfrie pyntelister.
Jeg har avvekslende hørt at denne skroten skal fredes og at de er i ferd med å rydde opp og presse vrak. Håper det første er riktig.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu