Havella
Har prøvd å få fram en mørketidsstemning fra fjæra ved bruk av lang lukkertid. Men er veldig usikker her, blir havella for lite synlig? Har sett meg blind på dette.
Bildet inngår i albumet Fugler -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-14 21:25:32
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 30 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_368385} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jarle H.
Dette likte jeg godt. Et spennende halvabstrakt bilde. Nydelige blåtoner, fine linjer. De lyseste partiene over og til høyre virker å være is og gir ei fin ramme til bildet. Blikket blir trukket mot havella og det svarte feltet forran fuglen. Mystisk med det svarte feltet.. Tror du kan prøve et kutt i underkant av bildet. Lukkertida fungerer godt og fuglen synes akurrat passe.


Mvh Jarle
Rune N.
Dette fungerer godt, det! Passe balanse mellom konkret og abstrakt. Enig i at å kutte litt under kunne vært prøvd, helt opp til og med toppen av den litt mørkere bølgen.

Det kvadratiske utsnittet fungerte dårligere. Syns bølgene foran fuglen er vesentlige, og de er borte i det kvadratiske utsnittet.

mvh
Rune
Stian H.
Jeg synes dette er flott jeg!

Nydelige farger og herlige bevegelser. Ikke mer abstrakt at jeg ser hva det er, og det er fint for meg. utsnittet er flott. Sjøen lager en fin bue fra hjørne til hjørne, og fuglener behagelig plassert.

Få det ut på en stort lerret, og selg det dyrt til noen som har god råd og stor vegg;-) Dette er kunst.

Stian

Myriam B.
Fine blåtoner, men siden du spør om Havelle ( hva slags fugl nå det er?) er for lite synlig, så må jeg innrømme at jeg trodde det bare var undervannstrøm / krusninger på vannet. Så uten tittelen og innsikt i dykkende fugler? så ble det kanskje litt kjedelig, selv om fargene er harmoniske og vakre. ( Synes originalversjonen var best.)
jarl kjetil j.
Hei!

Jeg ser godt at dette er en havelle. Samtidig har bildet et kunstnerisk og utradisjonellt preg over seg.Syns Stian sier det godt. Flotte blåtoner og nyanser i vannspeilet. BRa jobba!

mvh
jarl kjetil
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker dette umiddelbart, og det på grunn av den vage framstillingen av fuglen. Bølgene/sløringa er også bra, samtidig som det passer motivet godt. Jeg savner hverken mer eller mindre skarphet på havhella, og foretrekker v#2 på grunn av en bedre fungerende komposisjon.

vh ingebjørg
Kristin S.
Tusen takk for fine tilbakemeldinger.

Jarle og Rune: Vet ikke om jeg vil fjerne bølgen nederst i bilde, men skal prøve det og takker for forslag:)

Takk igjen alle sammen.

Kristin

Ivan H.
Hei,

Fint bevegelse og blåtoner.
Liker v1 best, der jeg kanskje ville kuttet litt oppe, ned under det lyse oppe i høyre hjørne.
Likte dette godt.

Mvh
Ivan
Kristin S.
Takk Takk Ivan. Hyggelig å få tilbakemeldinger på tidligere bilder også. Et bittelite kutt oppe hadde sikkert ikke gjort noe:)

Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu