The war of the worlds
Men hvem kan bo i disse verdenene dersom de er bebodd?.. Er det oss eller de som er verdensaltets herre?.. Og hvorfor skulle alt være skapt for menneskehetens skyld?
KEPLER
Bildet inngår i albumet Tilbake til fremtiden -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-01-16 22:52:18
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetlag på lag
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_368705} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Artig og kreativ "swung" fra deg Helge, ser at det begynner å utarte seg, mange gode detaljer, "klumpfoten" og kanonløpet et par av dem,
venter spent på oppfølgeren.
Mvh. Wind 8~))
Aina s.
Hei Helge.

Her setter du igang tankespinn hos meg - igjen.
Du har denne maskinen, som har renset mennesket for sjel, og nå er hele personen blitt en maskin, ref tannhjulene. Mennesket mister seg selv i industrialiseringen og blir selv en maskin.
Vi har "erobret" jorden (byen), og på toppen av personen er en antenne sak som får meg til å tenke på at vi ser utover og ønsker å ekspandere imperiet. Hva er den tingen til høyre ? En stjernekikkert? Litt usikker på det blå mellom føttene på personen, om det må være med.

Ganske makaber denne personen, noe som gir bildet et sterkt uttrykk. Dyktig utført. Rom for tolkning. Har veldig sansen for at bildene dine har et budskap / reiser spm ved et tema. Bildene krever en del av betrakteren mht tolkning.
Man kan sikkert tolke dette ulikt, men for min del synes jeg dette har et engasjerende tema. Jeg har hatt planer om et maleri der tannhjulene moser folk - masse blod og hyl, men har da søren meg ikke tid (sitter fast i tannhjulet). Denne personen du viser ser forresten ut til å ha vært noen runder i tannhjulet og fått avsagd noen deler av lemmene. (Sykmelding neste?) Å være en del av dette har sine kostnader.
Synes du er en stor kunstner og et forbilde.

Mvh Aina
Tove H.
Jeg synes bildet har en harmonisk oppbygging - som skaper orden i kaos. Gode farger - og passende sort bakgrunn. Det tekniske i slike bilder er du god på.
Tanker jeg får til bildet er at alt snart kan konstrueres, rekonstrueres og dekonstrueres - også mennesket selv - som her - en konstruksjon av proteser, sikkert satt sammen av et utvalg av eksperter. Vitenskapen har spådd gull og grønne skoger - men vi har fått det motsatte - et vaklevorent samfunn på leirføtter. Vi har snart utryddet oss selv -kanonløpet er rettet mot oss. Den vesle fliken av blå himmel sier også vel sitt. Dette ble en vel rotete kommentar, men bidet kan jo tolkes på mange måter. Trist budskap godt formidlet.
Hilsen Tove

Per Einar G.
Spennende og kreativt Helge!

Jeg ser at vi har fått storfint besøk fra planeten.......ja, hva var det nå den het igjen? Uansett.....vesenet har med seg to eksemplarer av vår største oppfinnelse hjulet!!
Det må da være et utrykk for å vise at de er vennligsinnet og ønsker et samarbeid for å videreutvikle denne oppfinnelsen???

Uante tolknigsmuligheter her Helge, liker byen i bakgrunnen også og dens oppbygging, skygger og farger.

Veldig bra!!

Mvh
Per E.
Helge R.
Takk for kommentarer,
Takk til Eivind, jeg måtte ha med kanonen, menneskets siste skanse.
Aina som ser det jeg ser i bildene og er med på å skape historien jeg prøver å fortelle.
Jeg er i gang med å konstruere en SiFi historie, stemningen i historien snek seg fram da jeg prøvde noen nye teknikker i ps. Bildene følger progresjonen i historien.
Takk til Tove, det er nok det mest kompliserte jeg har gjort til nå, men nå løsner det.
Takk til Per Einar, det er en frydefull tilværelse framfor skjermen når ting som dette dukker fram.
Ønsker deg en god helg
:)Gorm
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu