Toyota F1
Tatt på Hungaroring i Budapest i sommer, vet ikke helt hvem fører det er, kanskje Trulli?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_368739} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Martin M.

Bildet er av Nakajima! Her har du fått til en grei panorering og ok skarphet på bilen. Synd du kutter av bakre del av høyrespoilerarm. Du kunne muligens økt kontrast bittelitt sammen med noe økning i fargemetning, det fortjener slike 4-hjulinger...

Dette er vel 2008 utgaven. I 2009 er det nye regulasjoner hva gjelder aerodynamiske fiksfakserier på bilene, dette fører til et ganske annerledes utseende på bilene. Spesielt vil en se at den nevnte bakspoileren har blitt "mindre" estetisk...
Kjell Erik D.

Likte bildet ditt, gir skikkelig fartfølelse. Enig med Martin i at det hadde vært enda bedre om du hadde fått med hele bilen med litt mer "space" rundt, men men det betyr ikke mye for min smak vertfall.

PS! Hvis dette bildet er tatt under et løp er det Timo Glock vi ser i bilen her, Trulli har sølv hjelm. Nakajima kjører for Williams- Toyota. Måtte bare rette opp i den der;)

Martin M.

Flaut, men hjelmen ligner litt på TRULLI sin 08 hjelm... Jeg tror vi begge tar feil Kjell Erik..

http://www.f1wolf.com/2008/01/2008-f1-drivers-helmets.html (nummer 7 ovenfra og til høyre)
http://www.f1wolf.com/wp-content/uploads/2008/01/trulli-large.jpeg

Beklager dette Daniel!
Kjell Erik D.

Det ser ut som det er trulli ja:) da var det vel i 07-sesongen han hadde sølvhjelm. Snart er ventetiden over hva gjelder f1 heldigvis:)
Espen V.

Litt for trangt utsnitt. Bilen er litt for overeksponert og høylysene på hjelm, luftinntak og over førerens bein bør dempes noe. Litt mer kontrast kan også med fordel brukes. Ville også prøvd med litt "fill light" så skyggene blir litt mindre gjengrodde. Bakvingen er nevnt. Grei panorering, men fartsfølelsen forsvinner litt grunnet det trange utsnittet.
Har du flere brukbare F1-bilder, så sleng de ut!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu