- - standard veggepryd - -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_36883} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Reidun G.
Morsom ide Stig, men jeg vet ikke om jeg helt faller for gjennomføringen. Gutten synes jeg du kunne jobbet litt mer med - kantene. Bakgrunnen er også litt for bråkete for min smak. Den flagrende piken som farer forbi ? er bra.
...... men, vi kommer ikke videre uten å prøve. Stå på.
Reidun
Tom A. T.
Enig med RG at bildet formidler masse uro, men det er kansje det du vil med det. Syntes ideen er bra, men jeg for min del får ikke helt flyt i komposisjonen.
mvh Tom T
Bent S.
He he! Min tolkning av dette bildet, er at gutten er alvorlig bekymret. Den bevegelige jenta, ser ut som hun har det fint, der hun danser. Derfor er gutten dødsbekymret, for om hun vil danse med ham, noe han overhode ikke ønsker. Så for meg, Stig, er dette et herlig bilde, med varme, fine farger, som symboliserer gleden og stemningen ved jentas dans, mens gutten gruer seg og står der, stiv av angst i gråtoner ... :-D
Ha en fin dag.
Mvh. Bent
Nils B.
Masser av symbolikk. Ungdom i opprør er det første som slår meg. Deretter reddsel for det ukjente. Manler nok litt på utførelse med det er en god start.
mvh Nils
Jan B.
Er ikke sikker på hva jeg syns om dette. Litt for urolig samtidig som det er spennende. Stå på.
Jan B
Toini B.
Liker ikke bakgrunnen, men utrykket på gutten, samt jentas bevegelse liker jeg godt. Kompen er noe rar, stemmer ikke helt for min del. Du har ikke desaturert det venstre øret på gutten og det fortyrrer noe. Men ideen er kjempefin.Med en annen bakgrunn og litt annen komp har du et bra bilde, prøv igjen.

toini:)
Stig S.
Joda, joda...Strever litt med ''høsttørke'', og tid til å bearbeide / legge ut nye bilder. Tenkte at nå mååååtte jeg se å få lagt ut... og så gikk det litt vel fort....

Ser helt klart de konstruktive innvendingene deres. Mht. den unøyaktige desatureringen, så var det tilsiktet - målet var å skape en litt gjennomsiktig følelse, men nådde ikke helt frem... Tror selv kompet og helheten hadde blitt bedre uten desaturering - uttrykket til Emil sier vel sitt...

Takk for ærlige tilbakemeldinger!!

--ss--
Janne Cesilie J.
Må slenge meg på og si meg enig i kommentaren til Toini her!
Men fortsett,
du har så mye kreativt i deg,
så jeg glææær meg til neste bilde!
Mvh JCJ
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu