Bildet inngår i albumet Istid -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger242
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_369094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .
Herlig.
Full fart på isen.
Har sittet å studert det litt,lurt på om jeg ville hatt bein horisont og litt mer skarphet på den nærmeste skøytegåeren,men nei,jeg er kommet fram til at jeg liker det akuratt som det er.
Tone
Lars-Anders M.
Man får lyst til en tur på isen. Bra
LAM
Øyvind A.
Jeg visste det var ditt.
Deilig uskarpt. Horisonten (som ikke egentlig er en horisont) må selvfølgelig være på snei. Det bare understreker følelsen av fart og bevegelse. Fint komponert også, armen betyr utrolig mye.
mvh Ø.
Sverre H.
Tilbake på isen. Morsomt. Fungerer godt dette Stig Børre, og jeg er "nesten" villig til å godta at horisonten ikke er rett, nesten :)

Sverre.
Gunnar John C.
Det strutter av barnlig konsentrasjon! Enig med Øyvind i at den løse armen, spesielt bevegelsesuskarpheten, gjør mye. Jeg synes bildet er fint balansert, plasseringen av skøytestjernens volum synes jeg er mer vesentlig enn den litt skjeve horisonten.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Håvard F.
Spennende. Flott kameravinkel.
Mvh
Håvard
Avsluttet .
En fin historie fra isen igjen. Det lave standpunktet og vinkelen gjør det bra.
vh kjellh
S. N.
Jeg også synes ØA sier det bra. Den lille bevegelsen på balansearmen er herlig, her er det fart og knall og fall (som vi ser på snøen på rompa).Denne situasjonen fastfrosset med kort lukkertid haddde ikke fungert på langt nær så fint. Hilsen Silje
Sverre H.
Jo mer jeg ser på dette bilde SB så innser jeg at horisonten slik den er nå, er med på å understreke den unge skøyteløperen i lett ubalanse!
Tom Armand H.
Veldig bra bilde med mye fart. Artig kameravinkel. Sjev horisont understreker både fart og ubalanse. Veldig bra i mine øyne!
Stig Børre E.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Bildet er nokså tilfeldig, skjøt en hel masse bilder i fart med kamera rett over isen. Morsom øvelse, med mye rare resultater.

StigB
Tom T.
Her klarer du formidle ustøhet og fart, hadde ikke vært det samme opplevelsen, ved å fryse bevegelsen.


Knall!

TomT
Avsluttet .
Full fart. Både for små og en stor fotograf. Stilig, bra at tilfeldighetene råder iblant.

mvh arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu