Lena
Svart/kvit kopi som er farga i Photoshop. Kjempemorro.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Åse G.

Flott portrett. Fint beskåret og god kontakt med jenta. Kanskje en aning mørkt. Kan du si noe om forholdene det er tatt under? Lys, tid, blender, etc.?
Torbjørn R.

Det byrjar å bli lenge sidan, men i grove trekk....
Kodak T-max 400, blitz påmontert paraply, litt vaselin på eit glasfilter. Ca 100 mm objektiv. Eg tippar at eg nytta blendar 5,6.
Åse G.

Bildet blir bedre, jo mer jeg ser på det! Takk for tekniske data. Jeg er elendig når det gjelder lyssetting og trenger å lære (og trene på) hvordan slike bilder tas. Ha en fin dag - hilsen Åse
Dag T.

Jeg synes diffuseringen er overdrevet. Det høyre øyet (for oss) dror nok igjen til at det ser ut som en blåveis.

Bildet villevært bedre med mindre effekt.
Nina J.

Kjempe fotogen jente,syns det var fint sånn diffust:)
Torbjørn R.

Hei Dag!
Eg er ikje heilt sikker på kva du meiner, men dersom du skriv at høgre auge gror att, trur eg at våre skjermar må ha svært ulik innstilling. Fint om andre kunne seie noko om dette. Kanskje skjermen min er stilt for lyst?!?!?
Mindre effekt? Tja, innimellom blir det til at ein blir freista til å leike seg med slike ting, og då går ein kanskje litt langt.
Dag T.

Det høyre øyet gror ikke helt igjen, men det er omgitt av et litt mørkere område enn resten av ansiktet som jeg synes ser litt unaturlig ut.

Et lite tips om en mørkeromsteknikk jeg tror dette bildet ville kledd: en litt annen diffusering.
Eksponer halvparten (eller 2/3) av tiden vanlig, defokuser og endre forstørrelsen slik at du får et temmelig uskarpt bilde (OBS det må være uskarpt med den blenderåpningen du bruker under eksponeringen) som dekker de samme konturene, og eksponer resten av tiden. Det er litt fikling, men du får et skarpt, mykt bilde som fremhever de runde formene i ansiktet hennes. Egner seg også på jenter som ikke vil være ved rynkene sine ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu