Dette er mine to lillebrødre som gjør det de liker best , skating-
Utstyr
  • Canon EOS5
  • Canon 28-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger937
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37052} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (35)
Tarjei Ekenes K.

tøft....ollie kickflip?

utsnittet på den første er orginalt
(- for at foten til høyre er kuttet)

! son tarjeiav !
Erlend K.

Fint bilde - god blanding mellom skarpt/uskarpt. Det er fin stemning i bildet, og som du sier så viser det godt at gutta liker det de gjør. Bildet passet svært godt i sort/hvitt. Du har klart å gjennomføre et svært godt gjennomført prosjekt!
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Kult bilde! Godt fanget! Meget bra s/h.
Dag T.

Ahhh, omsider et skaterbilde som ikke er tatt på 5 meters avstand med rotete bakgrunn uten komposisjon.

Kutting, dybdeskarphet og komposisjon sitter som et skudd!
Arne S.

Flott utsnitt av ungdommelig energi!

Kim P.

Flott bilde, bra fanget og som tidligere påpekt så ser det ut som om de trives. Lekende bilde med fin komposisjon. Synest hånda til den fremste skateren er litt rar, du forstår sikkert hva jeg mener, men det er jo ikke så enkelt å gjøre noe med.

No jeg synests er litt kjipt er at det virker som om bilde heller mot venstre.

Men et meget bra bilde!

Dag Thrane:Hva snakker du om egentlig? Slik liksom kritikk ut i løse lufte synes jeg er helt patetisk.
Morten H.

Kult bilde! Fint utsnitt, men sysn ikke du traff helt med personen i bakgrunnen. Samtidig hadde ikke bildet vært det samme uten han. Bildet er uansett fint!
Stein Rune B.

Fart - energi- glede -ungdom- kort sakt ett godt bilde.
God kveld fra
SRB
stian w.

kult!!
Mehrzad G.

Dette var kult!

mvh Mehrzad
Toini B.

Liker utsnittet, kult bilde!

toini:)
Dennis L.

Jeg må bare si at jeg egentlig ikke liker slike skate bilder, det minner meg ikke om skate i det hele tatt
elisabeth t.

Hva mener du egentlig med det, Dennis?
Bent S.

Dette er da noe av det bedre skatebildet jeg har sett. Rått med nærheten til utøveren og bevegelsen i bena hans. Heftig!
Ha en fin kveld.
Mvh. Bent
Dag T.

Kim Pedersen: Jeg har sagt min mening om så mange slike bilder at enkelte av de det gjelder sikkert forstår meg ;-)

Likevel: Mange av bildene, selvsagt ikke alle, er opptatt av to ting, hvem som er avbildet, og at han/hun gjør en eller annen teknikk med et navn miljøet kjenner til. Bildemessige kvaliteter kommer i andre rekke, og fungerer derfor dårlig utenfor de som har greie på det.

Dette bildet viser ikke hva han gjør (tror jeg), men det er et meget bra på alle andre måter, det viser konsentrasjonen og gleden i det de driver med. Kanskje bildet er svakere innad i miljøet, men utad er det sterkere.
Jóhann Á.

Tøft bilde, Elisabeth. Nært og fjernt samtidig med masse fart.
Morten G.

Jeg liker bilder som fanger ''øyeblikket''. Og jeg slutter meg 100 % til Dag Thrane i både hans første og hans andre innlegg. Vi er alle forskjellig, så det er kanskje grunnen til at jeg ikke forstår den kryptiske meldingen fra Kim Pedersen til Dag T...

Men over til bilde: Flott å se at fotografen tør gå innpå. Skarpheten er på rett sted i overkroppen på hovedmotivet. At bena er uskarpe skaper jo fartseffekten i bilde, det elementet som understreker ''Action'' i situasjonen. Jeg er usikker ang.personen i bakgrunnen, men det gjør da ingen stor skade om han er der !

Dette var bra !
Stig S.

For de av oss med langt fremskredet korttidshukommelse, og som fremdeles lever i den villfarelse at ''kult'' er synonymt med ''Apache-sykkel'', er dette det beste skatebildet på dotten hittil ;-) Helt enig med Dag over, uten at jeg skal prøve meg på forklaring i riktig sjargong; rett og slett et fartsfylt og flott bilde!!

--ss--
Kim P.

Mamma Mia, prøv å spark deg mer i ræv da, DAG! Min kritikk til deg har ingenting med bilde til ET. Jeg likte bildet meget godt som det burde kommet klart frem av min kommentar.

Det jeg misliker er DT sin kritikk og stigmatisering av skatebilder. Det er en feil oppfatning at alle ''skatefotografer'' må ha en hvis type bildeoppsetning, men siden mange av de fotografene lever av å selge sine bilder, må de derfor tilfredstille en del kriterier, på samme måte som en fotball fotograf må ha med en fotballspiller og spilleren sitt navn for at bildet skal gi mening i sin sammenheng. Men at den bildemassige kvaliteten kommer i andre rekke er, for å bruke et skikkelig faguttrykk, pisspreik!

For å vær helt ærlig så tror jeg ikke du har helt greie på hva du prater om, så du er unnskyldt.

Men en ting tilslutt. Det jeg er mest lei av er den ELENDIGE kritikken folk kommer med. Kommentarer som ''bra'', ''liker ikke dette'', ''fint'', det hjelper vel ingen? Trodde poenget med dette var å få kritikk, ikke stå karakter.

Prøv på denne oppgaven til neste gang:

Hva er et ''skatebilde''?
Hege K.

Et bilde med masse fart!!! Den fremste fyren er jo allerede på vei ut av bildet :-) Kan ikke se noe jeg ville ha gjort anerledes her. Bra jobba!

Ellers må jeg si meg enig med DT's kommentarer.

:-) Hege
Dag T.

Kim: Tja, greie på det jeg snakker om? Jeg snakker om bilder, det har jeg litt greie på, jeg snakker om de andre bildene innen den sjangeren jeg har sett, det har jeg også greie på og har all grunn til å uttale meg om. Skating derimot, det har jeg ikke greie på, men det har jeg heller ikke uttalt meg om.

Ellers har jeg ikke sagt noe om din kritikk av dette bildet, bare kommentert din kommentar til meg.

Jeg har forøvrig hatt tilsvarende diskusjoner med Nemeth og et par andre, det er like før jeg stigmatiserer skaterfotografer som usedvanlig hårsåre. Inntil da tror jeg denne diskusjonen er avsluttet fra min side.
Kim P.

Du sier i din andre kommentar under dette bildet at ''dette bildet er svakere innad i miljøet''. Dette virket rettet mot meg, så beklager dersom jeg misttolket dette. Men les over engang til du, hva du har skrevet, så kanskje ser du det selv.

Hårsår? Du går vel egentlig ut å sier at alle skatebilder er dårlig, noe som er en fryktelig enkeltgjøring av en sjanger (jaja, du skriver ''mange, selvsagt ikke alle'') noe som irriterer meg kraftig. For å trekke nok en parallel med fotball, eller for densaks skyld ''solnedgangsbilder'', skal jeg gå ut å slenge med leppe, bare fordi slike bilder ikke sier meg særlig, og fordi alle har mange likheter?

DT, kritikken din finner INGEN holdepunkt så derfor burde du holde kjeft!

Elisabeth: Beklager at denne diskusjonen foregår under ditt bilde, det har jo egentlig ikke noe med ditt bilde å gjør...
Dag T.

Toini B.

Kim: Jeg mener at du overreagerer noe voldsomt da...menmen.
Her kommer min mening i denne saken. Hvis jeg skulle sett på dette som en vanlig skaterbilde, hadde det vært et litt mindre bra bilde, da dette bildet ikke viser et bestemt trick.( selv om man kanskje kan se at det er en 360 flip, med en ung Rodney Mullen i bakgrunnen;)
Men som bilde i seg selv er dette kult. Det viser to personer, to brødre som holder på med det de liker. Og utsnittet er i mine øyne kjempe bra av den grunn.

Det er heller ikke til å legge skjul på at det har vært postet en del ''dårlige'' skatebilder på denne siden, hvor det tekniske ikke holder mål, men heller ikke kompsisjonen.Jeg tror det er det Dag Thrane tenker på.
Det hjelper likom ikke å ta bilde av en fett triks, hvis kvaliteten og kompen stinker. Jeg vet at man skal dokumentere triksa', men det er klart at det er mye bedre hvis man samtidig som man dokumenterer, klarer og få resten av bildet bra...

IMHO!


toini:)
Ragnar W.

Fint bilde med spennende og god komposisjon.

Ellers er jeg nok i stor grad enig med DT. Mitt problem med skate/snowboard/fotball/osv - bilder her på dot'en er at de ofte er dokumentasjon av en eller annen teknikk, som det er umulig og temmelig uinteressant for den uinnvidde å forholde seg til. Og foto-messig har det ofte liten interesse, med mindre bildet har andre kvaliteter. ''Tom Andersen 740 flip-flap'' sier meg veldig lite.

Jeg synes det ser ut til å være en tendens til at de som lever av å levere bilder til blader/aviser mm tar bilder som er laget for en spesiell gruppe mennesker og da har bildene lett for å bli sterotype. Det later til å være en overrepresentasjon av slike bilder i sport/action kategorien, men det forekommer også i andre kategorier (Akt, se f.eks bilde nr. 50211).

Men det gjelder ikke DETTE bildet, som viser at man får god omtale for bilder i denne kategorien også, dersom de har gode billedmessige kvaliteter.

Og slik bør det jo være! ;-)

Kim P.

Tydeligvis må folk få ting inn med teskje, derfor skriver jeg motvillig et nytt innlegg her.

Jeg synest dette bildet er BRA!!!!BRABRABRABRA!!!!

Trodde det kom klart frem, men nå må det vel vær lett å forstå.

Det som irriterer meg er DT kritkk av skatebilder generellt, at alle er tatt fra 5 meter med liten tanke på kvalitet???Hva er det for en kommentar?`

Støtt opp kommentarene deres med litt mer visdom, så kanskje skal jeg ta det alvorlig.

Jeg er klar over at jeg overreagerer litt, men det er vel snakk om den beryktede siste dråpen. Og om bildene sier dere lite, så er det en sak for dere. Da kan dere godt skrive at bilde er uinteressant og GRUNNGI DET, men slik kort tenkt argumentasjon som DT kommer med, det ligger på et litt lavere nivå enn forventet. Vennligs fortsett denne diskusjonen under bildet som DT viser til, så slipper vi å plage elisabeth mer.

Og igjen, jeg synest dette bildet er BRA BRA BRA BRA!!!!mamma mia...
Andreas T.

Utrolig bra bilde Elisabeth. Jeg vil bare si at dette bildet slår nok like godt an for skatere som for andre. Enhver skater ville kjent igjen trikset jeg gjør (360 flip). Jeg ser for meg at bildet ville passet bra på forsiden av en skatefilm for eksempel.. eller? Lopez: hva er det du snakker om? trodde du hadde litt peiling.
Håpe du har d kjekt Elisabeth, hilsen modellen.
Dag T.

:-)

Jaja, den voldsomste delen av dette ble avblåst her: bilde nr. 49061.

Skal hilse fra noen som hevder å ha piling, de savner å kunne se brett-fabrikat, hjul-type, osv, (men det skiter jeg i).

Her er min versjon av samme måte å komponere på:
bilde nr. 7945
elisabeth t.

Takk Andreas! Eg har det kjekt, sjøl om det e jævli kaldt her!! Hørre dåkkår ska få dåkkår skatehall i Stavanger og, kult!! Håpe du har det bra : )Hilsen Storesøster!
Magnus W.

Dette syns jeg var knallbra :)
Likte utsnittet spesielt godt!
Magnus S.

De som hevdet å ha peiling(DT) visste ikke at det var en Element reklame..he-he. Det holdt med genseren. Sorry Elisabeth, jeg klarte ikke styre meg.
Dag T.

?

Hva så?

Kult nok hvis et så bra bilde brukes som reklame.

Jeg har forøvrig ikke påstått å ha peiling på skating, bare litt peiling på bilder, og da spiller det ingen rolle hva det brukes til. Sorry hvis du trodde noe annet MS, les en gang til.
Magnus S.

Jeg prøvde å være morsom...HE-HE!..(!) Et dårlig forsøk kanskje, men allikevel. Er verden fyllt til randen av tullinger med mensen smerter?!
Jævla Rickie Lake prat!!
elisabeth t.

He he : )
Dag T.

OK da, det ante meg, litt for sent...

8-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu