* *** *
Bildet inngår i albumet Boligfelt-fotografering... -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_370937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roger H.

Et litt uvanlig boligfelgtbilde ja. Veldig enkelt og fint.
vh Roger
Torild H.

Takk for kommentar!
Leikeplass er vel obligatorisk på eit boligfelt? ...her med nysnø!

Torild
Tone A.

Hei Torild
Nå leita eg etter vinterbiletet ditt på jbl.no med sykkelen som er med i avstemninga av dei 10 beste vinterbileta. Men biletet nedsnødde sykkelen finn eg ikkje,difor får du ein kommentar på dette fine vinterbiletet.
Fotspora heilt nederst gir litt liv til nysnøen og det er nokre meir svake spor i midtrunnen- Vignetteringa gir jo litt skugge-effekt til forgrunnen og langs kantane på sidene. Litt merkeleg at det ikkje er vignettering øverst også, slik som du som oftast har med Holgakameraet,er dette teke med eit anna kamera?
Uansett er det mjuke linjer og gjentekne former som gjer bildet spesielt. Mest som ein liten srkåning ned til leikeplassen, som med sine mørke felt mot all nysnøen. Antakeleg er dette ein grusleikeplass kor dei mørke partia har sølepyttar under.
Flott lys bakerst kor steinane ligg der snødekka og kor gjerdet gir kontrast.Fin tekstur på snøen i forgrunnen og biletet har eit litt stillsleg uttrykk med ein god komposisjon.
:) Tone
Tone A.

Nokre skrivefeilar i natta,som du nok finn utav.
:) Tone
Torild H.

Takk til deg og, Tone!

Eg får nå henta fram sykkelen igjen, tenker eg!

Det er ikkje vignettering denne gong, men skugge frå tregruppe nede i hjørnene. Ikkje Holga denne gong, men Felica, eit lite tysk mellomformatskamera frå 50/60-åra.
Du har rett: det er ein grusleikeplass, og i nærleiken av huset vårt, og sandkassen har flomma over, islagd og med nysnø til pynt.

Lukke til med avstemminga, du og, kjend og kjær plass du har bidratt med; veldig fint bilete!

Torild


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu