I en stjålet stund....
Jeg måtte zoome ganske mye for å få med meg dette øyeblikket, så jeg har dessverre ikke fått med kroppene til dyrene, men ett søtt øyeblikk syntes jeg:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_370953} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ann Kristin S.

Søtt bide av nesten-kysset.
Synd bakgrunnen er så rotete og rottweileren så mørk.
Men som stemningsbilde funker dette for meg.
Mvh Ann Kristin som la inn lignende bilde i går...
Tove M.

Hei Ann Kristin:) Takk for kommentaren:) Ja dumt de skulle stå akkuratt der, men sånn er det noen ganger. Men ett artig bilde og ha i samlingen alikevel:) (skal inn og se på dine bilder nå:)
Mvh. Tove
Hanne Kristin A.

Ja dette var et koselig øyeblikksbilde : )
Men som sagt dumt med rotet i bakgrunn og at det var så mye snø foran pus , men det kunne du ikke ha gjort noe med , da hadde jo dette morsomme motivet gått sin vei : )
Mvh. Hanne.
Tove M.

Hei Hanne:) Takk for kommentaren:)Ja sant det:) Brutus og Fatima er nok ikke like opptatt av omgivelsene som oss:) hehe
Mvh. Tove
Eva Marie P.

Så deilig et bilde dette var:O) Det eneste du kunne klonet vekk i forgrunnen var kanskje den skyggen til høyre, ellers syns eg ikkje det var så gale:O)
Lyset faller så fint og øyeblikket du har foreviget er jo bare herlig:O)
eg har en rottweiler sjøl, og han vil gjerne bort å leke med en av pusene våre, men dei er ikkje interessert. Dei raser, hehe.
Tove M.

Hei Eva:) Takk for hyggelig kommentar:) Ja det er litt av ett traktorhjul det i hjørnet der, dumt de står så forkjært til der men skal se om jeg ikke får bort noe ja. Det var så flott vær denne dagen, vi satt og tok en kaffe etter en fin dag i akebakken hjemme på gården.Så så jeg plutselig disse to da:) Så leit for hunden din da, hehe. Her har vi to rottweilere og to katter og de leker kjempefint sammen, heldigvis:)
Mvh. Tove
Ulf G.

Skikkelig bra bilde. Har selv rottweiler men desverre ikke like glad i katter som denne ;)
Tove M.

Hei Ulf:) Takk for kommentaren din:) Nei jeg har hørt at en del rottweilere liker katter på en litt annen måte:) hehe. Vi har to rottweilere og to katter og de er like snille med hverandre alle sammen:)
Mvh. Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu