Elvestryk
Fargebalansen er bevisst valgt for å gi følelsen av kulde og sen kveld. (Over?)oppskarpingen av isdetaljene er også bevisst for å fremheve dem, og for ytterligere å gi en følelse av kald vinter. Fungerer det, eller har jeg overdrevet virkemidlene?
Bildet inngår i albumet Vann og natt - . . . og litt hjelp av kunstig lys
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_371595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Hei Ann. Jeg synes du har formidlet følelsen av kulde veldig bra. Vannets bevegelse kontra isens faste form fungerer også bra. Jeg er litt usikker på dette med kveld, jeg får ikke fatt i den følelsen. Men, et godt bilde, med maleriske trekk.
Mvh
Ronny
Inger-Lise S.
Svært vakkert motiv, dyktig komposisjon.Ja, her får du godt fram kulden. De nydelige fargetonene hjelper godt til i så måte. Selv om jeg ikke går noen følelselse av at det er kveld,syns jeg bildet er en nytelse for øyet.
Jeg liker valg av lukkertid godt. Meget bra.
Inger-Lise
Avsluttet .
Dine virkemidler sitter i box hos meg sammen med den vakre fossen, "true blue", en nytelse for øye og sjel.
Mvh. Wind 8~))
Tove H.
Bra bruk av virkemidlene - fungerer så absolutt - om ikke som kveldsillusjon - så som et vakkert bilde med delikate toner og fin sløring.
Hilsen Tove
Avsluttet .
Syns dette ble meget vakkert.
Liker veldig godt fargene,syns du har fått rette sløringenpå vannet og isen er prikken over ien.Godt plassert i det bildet er den.
Kunst dette.
Tone
Morten M.
Et vakkert bilde, med den statiske isen samt bevegelsen i vannet. Isen kommer frem som skarp og fin, og blåfargen i bildet fremhever både vannet med liten bevegelse og den fine isen. Flott !!

Mvh Morten
Avsluttet .
Du får den samme stemmen fra meg og. Det er vakkert, kaldt og farver, skarphet gir en god tone i hele bilde, uten å overdrive.

Fint spill i bilde, med det rennende vannet, isen, våt stein, og det gir også et dybdeinntrykk med det mørke i bakkant.

mvh arild
Per Harald G.
Heng på superlativa. Flott slørebilde, og kontrasten mellom den faste isen og det slørete vatnet er prikken over i-en, syns eg
Truls Erik N.
Flotters. Du har fått til det meste med det du spør om meget meget bra. Jeg ville kanskje hatt en mer blå farge i stedet for så mye cyan. Men så er jeg ekstra svak for blått da. Meget fint

Truls
Ann F.
Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Jeg setter stor pris på både de som er positive til min tolkning av elvenatt slik den er her, og de som har gitt meg andre innspill.
Mvh Ann
Eli B.
Hei Ann, dette er et utrolig flott bilde i mine øyne. Liker blåtonen, dusheten i vannet og den krystallklare isen som er flott plassert i bildeflaten. Virkelig bra!

mvh Eli
Odd Tore S.
Fin og glitrende is. Vannet som er lengst vekk har bra struktur. Det som er nærmest synes jeg at har mistet for mye av den og har endt opp som noe konturløst.
På denne skjermen er bildet øyendøvende cyan som heller mot grønt og med innslag av brunaktig myrvann. Jeg tror ikke at følelsen av kulde hos meg ville blitt mindre om cyanfargen hadde helt mot blått i stedet.
Odd Tore
Sverre H.
Lekkert og dekorativt motiv Ann.
Fint samspill mellom is og vann. Kunne nok ønsket meg som Odd nevner noe mer struktur i vannet i forgrunnen, men det er prik. Godt stykke foto dette.
Avsluttet .
Kjempefint, virkelig trolldom.
Thorbjørn R.
Flott samspill mellom skarpt og uskarpt. Fin struktur på vannet, mens isen i midten gir det nødvendige blikkfestet. Når det gjelder fargene, så er jeg tilbøyelig til å være enig med hr. Saugerud.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu