-:-
Utstyr
  • Canon EOS 5
  • Canon 28-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_37253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Bjarte Krüger E.

Sterkt og stemningsfullt bilde! Kunne ha ønsket meg litt informasjon om hvor og når det er tatt, og hvilken film du har brukt.
elisabeth t.

Dette er tatt i en by nær Kasjmhir i India, barn blir ofte brukt som et middel til å vekke empati. Jeg tror jeg har brukt en Konica 100 på dette bildet og gjort det s/hv i Ps.
Morten H.

Har du brukt en rask film, eller er ''støyet'' lagt til i ettertid? Synes det er et fint bilde! Kan sitte å filosofere rundt dette i flere timer.
Mehrzad G.

Enormt bra bilde!

mvh Mehrzad
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Sterkt og dramatisk! Meget bra kontrast!
Bent S.

Dette kan gi assosiasjoner som heller mot en flyktningleir. I så måte er det sterkt og dokumentarisk. Tøft i gråtoner.
Mvh. Bent
Roy S.

kraftfullt og bra. ypperlig utsnitt
Kent O.

En mycket bra SV bild. Den mörka tonen förstärker stämningen.

Mvh
Kent
Ragnar W.

Flott bilde med ambvivalente stemninger. Deilig avslappent, sovende barn men den utstrakte hånden bringer en tilbake til den harde virkelighet. Glimrende komponert.

Misunnelseverdig bra kvalitet fra en flatbedscanner selv om man kan se noe støy. Er plutslig blitt veeeldig opptatt av scannere jeg da ... ;-)
Frank W. G.

Flott, men noe for mørkt. Likte det i allefall godt.

Frank
Stein Rune B.

Meget STERKT BILDE.Utstrakt hånd forteller det meste,Bruken av svart hvitt forsterker bilde.
Hilsen SRB
Jóhann Á.

For meg er det tre ting som setter stemningen på plass:jenta, hånden som ''ber'' og den koppen til høyre. Alle er samlet fra midten og til høyre og da syns jeg plassen til venstre ble litt dominerende. Jeg kunne tenkt meg litt tettere utsnitt. Men, som vanlig, får du formidlet en stemning på glimrende måte.
Ferran C.

Nice shot, fully expresive, dramatic, strong and hard, tecnicly i like it as well, the meaning of the shot well framed to me, the way you composed the child and the adult hand express everything as it is, the hard contrast enhancing the impresion, the theme....i wouldn´t touch anything, i like it.
Ferran
Stig S.

Dramatisk og vakkert! Flott bilde, og bra at du ikke falt for fristelsen til å bruke farger. Sterkt!!

--ss--
Toini B.

Bra bilde!Ville strammet inn endel på venstresiden. Litt usm hadde gjort det enda bedre.


:)
Lars L.

Som JA er inne på så er bildet for høyre tundt. Skulle vært med hele koppen til høyre, og mindre til venstre for hodet til barnet. En beskjæring kan kanskje løse problemet. Teknisk kunne det vært bedre med hensyn på scanning o.l., men det er det jo mulig å løse. De mørke tonene fremhever den dystre virkeligheten godt. Fint eksempel på hvordan et bilde manipuleres fra starten av ut i fra våre ønsker om å vise en situasjon slik eller så.
Tarjei Ekenes K.

godt bilde !!!!!

! son tarjeiav !
Fred A.

Litt rotete komposisjon synes nå jeg.Sikkert pga.at man ser så lite (men tydelig)av det andre mennesket i bildet. Hva er forresten det litt rare ''digitale'' omrisset av lillefingeren?Har retusjert bort noe,eller?
Jeg synes det ser ut som om piken på bildet sover søtt jeg...føler seg nok trygg i mammas hender...forstår seg nok ikke mye på fattigdom.

Du har mange bedre bilder enn dette.

MVH:FMA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu