Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger302
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_372572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jan O Ø.
Hei.
Barnet ser redd ut, skremt. Og det ser ut som hun flykter fra noe.Jo da, så absolutt et bilde som setter fantasien i sving. Godt teknisk også.
Mvh Jan O.
Avsluttet .
Jeg vet ikke.........har sett på det flere ganger dette her,men jeg syns hun blir litt for mørk i ansiktet(iallefall på min skjerm),ville lysnet bare bittelitt,jeg sliter med å se ansiktsutrykket og det er jo en stor del av utrykket i dette bildet.
Ellers liker jeg farten,og at hun kommer fra det lyse til det mørke,og som Jan sier,det setter fantasien i sving.
Tone
Espen R.
Hei Stig Børre
Liker dette, spesielt skygge/lys-bruk gjør bildet for meg her. Silutten som løper gir mye liv til bildet, som Jan O skriver setter det fantasien i sving.
Espen
Espen A. I.
Syns kanskje ikke denne fungerer så bra som den kunne, en mer utbrent bakgrunn og mer tegning i jenta hadde fungert bedre, men det kunne også ført til et mer "løp-mot-pappa-bilde". Kanskje ikke bildet har potensiale til det.

Espen.
Helge R.
litt for mørkt på henne, komposisjonen er god men jeg sakner litt tydeligere ansikt
gode tanker fra
:)Gorm
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes det uheldigste er bakgrunnen som "deler" hodet, samt mangel på ansiktsdetaljer. Kontrastene blir forsteke, og jeg fikk nok ikke så mye ut av dette. Det noe ekstra mangler.

vh ingebjørg
Avsluttet .
Jenta ser veldig blid ut, ser ut som om hun snakker i mobilen, det mørke ansiktet er bare å lysne litt selv om det ikke er så mye å gå på.
Mvh. Wind 8~))
Torbjørn K.
Jeg synes dette fungerer bra, men jeg ville foretrukket mer midtstilling av personen. Fin vind i håret på barnet og bra at man kan se antydning av fjeset.

Torbjørn
Anna Rosa L.
Det jeg synes er bra her, er at det går an å lese veldig mye inn i bildet. Er hun redd, lei seg eller sen hjem? Og ellers bare et kult bilde alt i alt :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu