Vinter i farger III
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-09 10:01:38
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_373984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Torbjørn V.
Dette ble lekkert. Minimalistisk og enkelt, og jeg kan formelig kjenne freden senke seg. Tenk hvor bra det hadde blitt i sorthvitt med harde kontraster...;-)

Mvh Toby
Morten M.
Et fin bilde, med ett klart objekt i trærne til høyre. Resten er mer eller mindre diffust, fint! Synes kanskje det er litt mye intetsigende himmel, kanskje/kankskje ikke? Det er også litt rar struktur på de fremre trærne? Har du gjort bilde mye lysere enn det var? Generelt sett et fint bilde, enig med at SH kanskje hadde vært et alternativ. MVH Morten
Erik J.
Takk for kjappe tilbakemeldinger! I denne serien har jeg forsøkt å holde fargene på et minimum, i grenseland mot s/h. Forklaringen på den nevnte strukturen er at bildet er tatt i temmelig tett tåke.
Stig Børre E.
Fint fanget stemning. Liker fargene og generell finish. Litt usikker på komposisjonen. Tror jeg ville forsøkt en midtstilling av den nærmeste treklynga.

StigB
Stig Børre E.
Fint fanget stemning. Liker fargene og generell finish. Litt usikker på komposisjonen. Tror jeg ville forsøkt en midtstilling av den nærmeste treklynga.

StigB
Torbjørn V.
En midtstilling ville forsterket følelsen av fred, så det er jeg enig i.

Mvh Toby
Joachim A.
Hei,
Ingen dybdekritikk, men min første tanke er her at jeg ville kuttet bort ca halvparten av den hvite forgrunnen. Snøen er så hvit at motivet nærmest svever i luften. Et absolutt ok bilde!
Joachim
Ole A. V.
Ville ikke kuttet noe her, liker komposisjonen som er fredelig og idyllisk uten å være kjedelig. Derimot hadde jeg gjerne sett at tittelen korrekt kunne vært "Vinter i sort/hvitt III", samt gjerne litt tegning i det hvite partiet i bunn ;)
Roger H.
Et absolutt severdig bilde. Her ville jeg ikke kuttet bort en millimeter. Veldig bra.
vh Roger
Anna K.
Komposisjon er gjennomtenkt og fullført slik at jeg ser ikke behov til å forbedre noe. Bildet vekker melankoliske følelser, hvor ensomheten og fred er hovedtemaer.

Mvh Anna
Thomas R.
Bodt bilde ja. Litt avhengig av hva som ligger utenfor høyre bildekant kan nok en midtstilling av treklyngen også fungere, noe de andre nevner. Jeg tror også det ville gi mer ro i bildet, men når deg er sagt, komposisjonen fungerer slik den er også.
Torbjørn K.
Velkomponert og stemningsfult, og et bilde som fungerer bra i kvadratisk format. Jeg tror det ville blitt bedre i sort-hvitt.

Torbjørn
Odd Tore S.
Jo, dette er på en måte greit nok som det er, men samtidig føler jeg at det er rom for alternativer.
Det går først og fremst på øya, som ut fra læren om det gyldne snitt er omtrent korrekt plassert i bildet i det formatet det har nå. Dette gjør at det kommer nokså nær høyre sidekant av bildet, og jeg ser hele tiden etter litt mer omgivelse der. Så kanskje hadde midtstilling vært et alternativ, eller liggende format med mer omgivelser på begge sider.
Jeg liker det svevende inntrykket av øya, som for min del kunne svevet enda mer, dvs. opptak en dag med enda mer tåke. Om s/h fortsatt hadde vært et alternativ når man ser på bildene her, ville jeg også sjekket hvordan det hadde tatt seg ut da. Helt konkret er jeg noe i tvil om det noe rødaktige diffuse partiet midt på bildet er fordelaktig.
Odd Tore
Sverre H.
Hei Erik, jeg synes det er bra du prøver deg litt frem med disse farge versjonene dine. Kanskje en liten endring av hvitbalansen til det noe kaldere demper det litt røde skjæret og den varme stemningen i bildet. Været sier meg at det var kjøligere en bildet gir uttrykk for. Kompen sitter som vanlig. Jeg likte uansett bildet ditt godt! Sverre.
Erik J.
Takk for god respons! Det er opplagt at det er rom for alternativer her, det hyggelige er at bildet engasjerer til å tenke alternativer. Komposisjonsmessig prøvde jeg mange varianter, men velger å stå på denne. Rødskjæret som Sverre nevner er der, jeg ser det tydeligere når jeg tar opp bildet på laptopen. Jeg syns disse frimerkene er litt vanskelige og skjermavhengige mht fargekontroll. Print i storformat er ikke nødvendigvis enklere, særlig i sepiavariantene jeg ofte lager, men da blir i hvertfall svaret entydig. Jeg har underlig nok ikke prøvd dette i s/h som så mange etterlyser. Jeg skal prøve, hvis det faller i smak kommer det en ny versjon.
Roger H.
Her synes jeg at #2 s/h er et hakk bedre. Fine gråtoner på bakgrunnen.
vh Roger
Torbjørn V.
Jeg går for #2 jeg også.

Mvh Toby
Cecilie S.
Veldig flott, stilrent og pent utsnitt, liker sort hvitt best:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu