fra Cunojavre i hvitt
Bildet er tatt på en 10 dager lang vintertur fra Abiska til Narvik i fjor vinter. Nydelig.
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger563
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_374432} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .
Så bra:-)
Dette falt jeg for.
At du såvidt har med litt konturer av bakken og snøen rundt,alt det hvite,komposisjonen med den første personen på vei ut av bildet,de andre som kommer bak.
Nei,dette bare likte jeg umiddelbart.
Tone
Odd Tore S.
Jeg kjenner igjen situasjonen. Du har tatt den på kornet.
Nesten white-out, og med føyka sildrende rundt bena.
Konturen av fjellet viser at dette er fjell og ikke flatividde, viktig for å få den rette følelsen.
Personene bak er nødvendige for å gi bildet dybde.
Jeg hadde ikke hatt noe imot at de hadde vært mer til høyre og kanskje litt mer spredt, men det er OK som det er nå også.
Odd Tore
neil robert jones f.
Hei,
Jeg synes bilde fuger ekstremt bra, jeg ville bare klonet vekk resten av fjellet som (jeg synes) forstyrer på vestre side. Mvh. Neil
Torbjørn K.
Herlig formidlet vinterstemning! Kaldt snødrev og enkel komposisjon med fin dybde i. Jeg synes det er bra at du har fått med fjellet til venstre, slik at det ikke blir total "white-out". Mulig bedre i sort-hvitt? Det eneste jeg har å utsette, er at jeg tror det ville fungert bedre om menneskene gikk inn i bildet i stedet for ut av det.

Torbjørn
Kjell Sigurd S.
Fengende, minimalistisk og absolutt severdig. Du har valgt å presentere det i farger og valget synes jeg er ok. Undrer litt over valget av såpass stort tomrom til oppe og til høyre, det kunne kanskje vært strammet inn noe.

Kjell S
Jon V. S.
Herlig bilde Ingebjørg...
Ble nesten litt blendet, likte de få elementene samt god følelse av ruskevær på fjellet. Syntes fjellkammen bør være med..
Mvh.
Jon V.
Monika Frisvold V.
Hei
Et minimalsitisk bilde som forteller meg at dere ikke bare hadde solskinn på turen.
Nydelig bruk av bildeflaten med personene bak som tilfører kompen mye.
Likte også rødfargen som kom fram.. Hadde jeg vært med på turen hadde jeg hatt dette på veggen...
mvh monika
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger!

Angående meninger rundt det som kommer fram av fjell: dette er et særdeles viktig element som gir en anelse av miljø og tilstedeværelse. Bildet kommer heller ikke til å framstilles i gråtoner da det ikke inneholder så mye farge. Selv synes jeg at det røde gjør veldig mye i bildet. Flokken der langt bak på isen går ikke spredt utåver på grunn at det ikke er så naturlig å gå spredt i bredde (...), og vi er på vei inn en sidedal for å sette opp telta. Derfor innover.


Mvh Ingebjørg
Avsluttet .
Jeg har såvidt skimtet over kommentarene som er kommet inn.
Jeg må si det Ingebjørg, jeg synes du har vært veldig flink her.
Tenk, å få så lite ut av så meget. En mektig følelse dukker opp i meg, med antydningen til fjellsiden i venstresiden.
Enorm dybde får du frem med personene. Det er meget godt komponert, og akkurat passe folksomt. Skimter farver såvidt, og tror førstemann er nokså godt kledd, også foran ansiktet.

Meget bra bilde.
mvh arild
Tor Gunnar K.
Hei! Jeg er helt ny her inne. Fantastisk fint forum. Bildet er kjempe fint og minimalistisk som nevnt. Jeg liker svært godt at man kan ane horisonten ved de bakerte personene. Hvis jeg skulle ha etterbehandlet det noe mer ville jeg mulig lysnet fjeset på fremste person. Også enig i at du kunne beskjært bildet noe på høyre side. Men på en annen måte forsterker det følelsen av åpent rom og frihet. Det fungerer også som en motbalanse til det noe mer dramatiske fjellet på venstre side. Blir ikke helt enig med meg selv men tror jeg ville latt utsnittet være som det er.

Flott bilde!
Tor G
Thorbjørn R.
Hintet av fjell må selvsagt være med. De hvite flatene påminner oss om hvor uendelig stort fjellet kan være. Fremstemann er perfekt plassert i billedflaten, slik jeg ser det. Som Tor sier, så kunne du kanskje lysnet ansiktet litt på han. Når det gjelder resten av fjellfolket, så finnes det nok alternative plasseringer til disse (f.eks spredt mer bakover), men jeg synes også det fungerer bra slik det er nå.

Mvh Thorbjørn

Ivar B.
Nydelig vinterbilde som formidler en velkjent stemning. Komposisjon sitter bra synes jeg, antydning til fjell må være med og sees på som en styrke. synes også at det store tomrommet i bildet bidrar til storhet og ydmykhet. Jeg er derimot mer usikker på om fargene burde være med. Likte dette godt. Mvh ivar.
John H.
Hei Ingebjørg.
En høydare dette. God formidling av storslått natur med innslag av oss små. Det som er helt avgjørende her er de 3 som kommer bak og skaper den ekstra dimmensjonen. Likeså det lille vi ser av fjellet og antydningen til snøføyke.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takker igjen.

Arild - "Å få så lite ut av så meget"? Joda, forstår hva du mener... Alle er nok godt kledd i slikt vær. Ansiktet itl Kim er forøvrig ikke dekket til.

Ansiktet kunne ha vært lysere, ja.


Ingebjørg
Odd Tore S.
Jeg mente ikke at folket skulle gå i spredt formasjon, men at folk i en løype/spor som buet kunne vært fordelaktig.
Naturligvis ren ønsketenkning, og et uttrykk for et ønske jeg selv har hatt under tilsvarende forhold når jeg skulle fotografere. Det er lettvint å pålegge andre å oppfylle ens egne ønsker.
Odd Tore
Rune Edvin H.
Liker hvithet og komp. Synes uansett personen kunne vært litt mere preget av snødrevet og ikke så svart.
Rune
Kjetil K.
Knallbilde fra kjente og kjære omgivelser.. Skjønt det ikke var lett å se nøyaktig hvor dette er fra.. :)
Lite konstruktivt å komme med. Liker dette veldig godt!! :)

-Kjetil-
ingebjørg fyrileiv g.
Takk takk!

Odd Tore - Skjønner den. Jeg kan nok ikke oppfylle ditt ønske. -En bue hadd nok heller ikke blitt til her, da vi gikk/blåste strake vegen over isen..

Rune - Nedre del av fremste person og pulk er jo ganske preget av at det fyker. Ellers er det ikke her noe snø i lufta.

Kjetil - Hyggelig å eksponere deg for et bilde fra kjære omgivelser. Husker ikke hva vannet het. Jeg går gjerne den turen igjen..


-Ingebjørg

Sverre H.
Hei Ingebjørg, flott vintersteming.
Fin bruk av elementene i bildet som er med på å forsterke inntrykket og dimensjoene. Komposisjonen klerbildet og de åpne flatene gir rom og ro.
Kristin S.
Deilig minimalistisk og en hærlig stemning. Fjellet må absolutt være med, ellers tror jeg dette ville blitt tamt. Bildet hadde sikkert fungert i s/h, men jeg tror jeg foretrekker farger her. Har sett noen liknende bilder tidligere, og de har vært i s/h. At du har valgt å presentere det i farger, gjør at dette skiller seg litt ut, og det er bra:)

Mvh Kristin
ingeborg w.
Herlig, så små vi er...
ingebjørg fyrileiv g.
Takker igjen til dere sistkommenterende.

Krisitn - Bra å høre at du synes bildet skiller seg ut. Da har jeg oppnådd mye med det.

Ingeborg - vi er nesten ingenting sett ut fra det store..


-Ingebjørg
Magnar B.
Får eit glimt av turen din, sit og drøymer litt om korleis det kan vere, 10 dagar i naturen sånn må vera noko som sit i kropp og sjel i lang tid etterpå, ein meditasjon, ein ro som eg lengtar litt etter. Likar high-key uttrykket, og den enkle komposisjonen. Eg må visst ha meir av livet mitt ute i naturen, takk for påminninga!!
Håvard F.
Hei Ingebjørg!

Ikke noe å utsette på dette. Flott spennende komposisjon. Bra at du har litt av fjellet med i bildet.
mvh
Håvard
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere to.

Magnar - Turen var en svært stor opplevelse, og minnene henger igjen noe enormt. En lengre vintertur er på ønskelista, og savnet er sterkt. Er glad for å ha bidratt til påminning via dette bildet, og takk for at du lar meg vite det.


-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu