Vinter i s/h
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger346
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_374993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Torbjørn V.
Endelig et i sorthvitt!;-)

Må bare like dette. Bra eksponering og spennende komposisjon med mye linjer og flater. Kanskje en tanke mer kontrast? Snøen er, etter min mening, litt grå og skitten...på den annen side risikerer du å brenne ut tretoppene på en lite flatterende måte. Summa summarum er det et bra og severdig bilde.

Mvh Toby
Sverre H.
Hei Erik, her har du hatt en utfordring lysmessig ser det ut til, og du takler det fint. Et interessant bilde som jeg alikevell synes mangler et eller annet. Fint og fasinerende lys i tretoppene. Jeg blir ikke like begeistret for dette som dine siste "Vinter i farger" bilder selv om jeg prøver :) Kanskje en turgåer der nede på veien hadde endret dette...

Sverre.

Cecilie S.
Nydelig!
Geir Roger S.
Hei!

Dette er flott komponert. Valg av sort/hvitt fremføring ser ut til å være et godt valg. Jeg liker den noe ensomme stemningen som bildet gir med fraværende mennesker. Jeg liker det slik det er, uten noen ytterligere kontrast.

Mvh GeiR
Torbjørn V.
Har kikket på dette flere ganger nå, og liker det bedre og bedre.

Mvh Toby
Torbjørn K.
Jeg er litt enig med Sverre, bildet er pent og har behagelige toner, men det mangler noe som gjør det spennende og interessant. Bra gjennomført teknisk, men det mangler innhold.

Torbjørn
Tage Åsali J.
Det mangler kanskje noe, men jeg synes egentlig det er veldig bra som det er jeg:) Fikk litt følelse av infrarød effekt pga lyset i trærne.. veldig fint. Kanskje et par mennesker på veien hadde gjort det mere interessant.... ikke vet jeg:) flott!
Marcus B.
Väldigt fina gråtoner och ett härligt ljus, tummen upp!
Mvh
/Marcus
Eli R.
Jeg syns skisporene nede til venstre redder bildet med et nødskrik. Disse var ikek synlige for meg på thumnailen. Jeg ville hatt en person plassert omtrent midt i det store hvite fletet. Helst en skiløper på vei UT av bildet.
- Eli
Avsluttet .
Har vært innom dette bildet flere ganger. Første kommentator har sagt det meste her mener jeg. Spennende komposisjon med linjer, flater og tydlige dimensjoner. Hvis en ser etter, er dette et bilde fullt av innhold. Bra!
vh kjellh
Roger H.
Veldig innholdsrikt bilde. Har sett det noen ganger ja. Egentlig liker jeg kontrastene her.Torbjørn nevner skitten snø, er vanskelig å være uenig i det.
Hvis du øker kontrasten tror jeg du ødelegger bildet.La det være som det er.
vh Roger
Svend Wiig L.
Hei Erik!

Landskapet kler disse gråtonene og perspektivet er bra.
Ingen mennesker eller kjøretøy i bildet men rikelig med menneskelige spor.

Sitter dog igjen med en noe rotete oppbygning av bildet selv om veien slynger seg diagonalt i bildet......men det er det positive i bildet jeg sitter igjen med.

Mvh Svend
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu