Brud i sneen
Veldig morsomt opptak!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375885} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erlend K.

Artig bilde i grunnen, da det representeter en relativt stor kontrast. Kalde blåtoner mot en varm brud - jammen godt hun hadde katten å varme seg på ;-)

Bruden er bra belyst, men jeg sitter med en følelse av at fotografens ståsted kunne vært flyttet litt til venstre. Mulig at stien innover i bildet kunne tilført mer dybde, noe som kunne fremhevet bruden enda mer.
Håvard F.

Flott lyssatt og fint bilde. Sliter litt med å se at kompen stemmer, men mulig en liten beskjæring i topp hadde hjulpet.
Brr... det så kaldt ut....
Avsluttet .

Wow! Jeg grøsser på både rygg og armer når jeg ser dette bildet. :-) Flotte sterke farger, og et bilde som virkelig fikk frem en følelse hos meg.
Irene G.

Kjempefint portrett, spennende med brud i snøen, katten er prikken over i`en. Kanskje litt mye kontraster, men ellers flott!
Irene
Eva Marie P.

Spennende bilde av brura.
Lyset er fantstisk flott.
Likte den hvite katten, den var liksom prikken over I`en akkurat som Irene sie. Et kreativt og anderledes bilde. enig i at stien kunne ha gitt mer dybde om brura hadde vært plassert litt mer til venstre...?
Uansett kjempebra arbeid.
-epl
Knut Georg F.

God ide, men både bakgrunn og forgrunn (trær og busker) er "uromomenter" som gjør at bildet virker litt rotete.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu