Morgensol
På vei til jobb i dag ble jeg møtt av dette lyset:-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-18 22:11:20
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 40D
  • Canon EFS 55-250 mm f/4-5.6 IS
  • Blenderf/20
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_375981} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Knut Georg F.

Et flott øyeblikk og et godt motiv, vanskelig å gjengi på foto.Nesten ikke utbrente solparti, men synes de mørke partiene til venstre gror for mye sammen.
Mvh Knut
Avsluttet .

Hei Alice

Flott motiv og fine farger.
Har du flere versjoner? Jeg ville likt å sitt et med mer i bunnen av bildet.
Ha en fin dag :-)
Mats T.

sykt kult, litt i ufokus kanskje? ser ikke helt. Men likte det godt.

God Helg
Mats
Alice N.

Takk for tilbakemeldinger alle 3!

Enig at det er gjengrodd til venstre, men de alternative komposisjonene og eksponeringene ble veldig annerledes enn uttrykket i dette bildet. Skal legge inn noen flere versjoner i kveld:-)
Geir B.



Hei Alice,

Dette bildet er et godt eksempel på at det ikke er lett å få med alt, særlig hvis man skal ha med sola, slik du har fått til her. Jeg synes det er bra at du har valgt å få frem himmelen, selv om det blir på bekostning av forgrunnen. Av og til er det fint å se ting i silhuett, også.

Det kan se ut som om forgrunnen er litt ute av fokus, men jeg skjønner det ikke helt for du har jo brukt ganske liten blenderåpning. Kanskje nesten litt for liten åpning (diffraksjon). Prøv igjen med litt forskjellige blenderåpninger hvis du får sjansen til et sånt bilde igjen.

MVH

Geir
Alice N.

Hei hei,
jeg har versjoner med blender 4 til 20, men resultatene er ikke perfekte i noen av de.. Skulle tatt meg tid til å bruke stativet. Utålmodighet og fotografering hører ikke sammen:-) På den annen side var klokken ti over halv ni, og jeg var allerede sent ute til jobb..

Takk for tilbakemelding, Geir
Aina s.

Nydelig morgensol over fjellene, the golden land. Liker kontrasten mellom det og piggtråden i forgrunnen. En fin mykhet over bildet (akkurat passe fokus i mine øyne) og flotte fargetoner. Liker utsnittet også. Bare vakkert.
Man får vandre langs gjerdet og se om man finner en åpning inn. Usikker på om jeg tolkningsmessig synes du burde kuttet åpningen til venstre eller ikke. Usikker på om jeg synes uttrykket blir råere uten en åpning.

Mvh Aina
frøydis k.

Flott motiv med nydelige farger og fint utsnitt.
Likte dette:)
Frøydis
Håvard F.

Liker bildet og siluettene av gjerdet. Flott lys. Ørlite uskarpt, men V1 funker bra for meg :)
mvh
Håvard
Alice N.

Aina, Frøydis og Håvard; tusen takk for tilbakemeldinger!

Aina; jeg har en mengde variasjoner av bildet, men jeg er mest fornøyd med kompen og stemningen i dette. Er veldig opptatt av balanse, og det synes jeg det er her.. Bildet er lysnet litt, så det blir fort mer uklart om jeg redigerer mer på det. Setter pris på tolkning og at det kan vekke litt tanker. Veien fører inn mot fjellene der jeg har vokst opp:-)
Marcus B.

Vackert detta, definitivt v1 för min del. En kanonbild!
Mvh
/Marcus
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu