ET go home
Bildet inngår i albumet Tilbake til fremtiden -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_376140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Helge R.

I denne billedserien har vegen blitt til mens jeg ruslet av sted. Det hele startet sist høst da jeg leste om de gamle Sumerere. Jeg leste om gudene, ikke forfedrenes guder, men virkelige guder som kom ned fra himmelen. Gudene ble hos Sumererne og lærte dem å lese og skrive, de behersker avansert matematikk, utviklingstrin som la grunnlaget for et stabilt, rikt maktsenter med gudene på toppen.
Senere finner du mye om himmelgudene hos de gamle Faraoene. Historiene blir senere omskrevet til 1. Mosebok.
Historier som forteller at mennesker, minst en gang, ha vært i nærkontakt med romvesener.

I dag er vi klar over at universet inneholder et ufattelig antall kloder som gir grunnlag for liv av ett eller annet slag. Liv som ender opp med en intelligens mer komplekst enn vårt.
Det var da jeg filosoferte over dette, jeg forsto at høyt utviklet intelligens ikke nødvendigvis er edlere enn vår, kanskje humanismen glimter med sitt fravær.

Her på jorden forteller historien at menneskene mye rart på samvittigheten i sin jakt på nytt land. Erobringer som ofte førte til at en folkegrupper eller tre ble utryddet.
Det var da jeg tenkte tanken, at neste romvesenbesøk blir av det negative slaget, for tenk om de oppfører seg som oss?

På dette bildet gikk tankene til alle soldater som kommer hjem med en bunke foto, jakttrofé som neppe havner i familiealbumet.

På dagens bildet har våre ET-venner returnert til sin hjemmebase med bagasjen full av skrytebilder fra oppdraget på ”Tellus”.
Begeistringen er stor da de forteller at den nyoppdagede kloden har en utømmelig kilde med lett dresurbare vesener med stor formeringsevne.
Noe som vil sikrer imperiets framtidig behov for bioenergi.


Jeg har ennå ikke avsluttet serien så følg med på det som skjer.

:)Gorm
Avsluttet .

Kjempespennende bilde og historie.
Jeg lar meg lett rive med av disse tankene sine og ser frem til neste "episode".
Tone
Aina s.

Lenge siden jeg har sett en nesten naken mann, så dette gjorde helga for meg. Om de er så lett dressurbare kan vel diskuteres...

Mvh Aina
Helge R.

Hyggelig å kunne more dere, selv om bildet kanskje er av det dystre slaget kan vi glede oss over at det hele er en fiksjon
Eva Marie P.

Hm, dette er no skummelt da Helge---skremmende bilde.
Eg ser dei har to måner og paraply?! hm, kan det være forfedrene til Bergenserne?? Jammen har de skinnhansker og:O)Buksene skal vi ikkje snakke om, det blir en historie for seg sjøl.
Finurlig at vi ser litt av maskineriet på de "utenomjordiske" stilig detalj..
Snakke rom jakttrofe...ka som blir å henge i kjellerstuene deres??grøss!!

Nei eg blir litt urolig og skeptisk av bilde og historien. Håpe du tar feil.
Det er flott laga og veldig interessant.
Du har så mye historisk visdom og tanker eg er glad du deler med oss.
God helg
klem fra Eva
Helge R.

Jeg fikk ideen til ”bildet” da jeg laget bildet som heter bioenergi. Bakgrunnen er fra en avsagd elghjerne. Ansiktene er en gal fyr som stadig dukker opp på bildene.
Ramma er fra et loppemarked i Nerja. Hjelmene i hjørnene er foto av min kopi av den eneste hjelm fra vikingtid som er funnet i Norge.
Himmelen er måneskinn over Hallanspollen, Drøbak. Resten er rekvisitter som sto lagelig til for bruk i dette bildet.
Jeg tror dette er det mest spennende jeg har gjort, rått, symbols. Masse timer framfor pc’en, har gått opp to kilo.
Oppfølgeren til dette bilde følger førstkommende fredag, så stay tune
Gode tanker fra
Gorm
Aina s.

Kan ikke dy meg for å kommentere at jeg er imponert av at du har skaffet til veie et bilde av en avsagd elghjerne (!!!)- lurte på hva det var det i midten. (Hva holder dere på med nede på sørlandet egentlig ? Jeg synes jeg ser deg som ivrig fotograf oppe i det elghjerne-scenarioet, he he) Resultatet er verdt de to ekstra kiloene (som du godt kan tåle), og er spent på fortsettelsen. Du er dyktig.

Mvh Aina
Helge R.

Jegeren ville gjerne ha hornene som trofee, grep stikksaga og åpnet opp slik at jeg fikk dette bildet.
Takk for kommentar
:)Gorm
Lars-Anders M.

Jeg orker ikke helt å følge din fortellingen. Bildet er kreativt, teknisk bra, og helt i din stil.
Mvh
LAM
Anne-Lise S.

Det er skremmende og dystre tanker du syssler med, Helge! Samtidig assossierer de til mennesker som mener seg bortført av romvesener der deres eggstokker er fjernet i rommet. Du er utrolig kreativ når det gjelder å sette sammen ulike elementer for å få frem tankene dine, så også her. Med dine fotos leser jeg gjerne kommentarene, og spesielt dine egne fordi jeg i utgangspunktet oftest ikke forstår hvor du vil hen med bildene dine; innholdet i dem. En ærlig innrømmelse det, håper jeg. Som Aina skriver: Det skjer mye her nede på sørlandet.... :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu