Mellow Yellow
Bildet inngår i albumet Rivingsarbeider -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_376363} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
John B.

Hei

Rene kunsten dette her Nina.
Flott utsnitt og godt sett, stå på...

John B.
Inger-Johanne A.

Krativt bilde som fremstår nesten som moderne kunst.
Liker bildet godt.
Mvh Inger-Johanne
Nina C. K.

Takk for kommentarer til bildet, John og Inger-Johanne. Jeg setter særlig pris på slike ord fra deg, John! Ja, det er mye rart en kan finne blant skrot og skrammel. Jeg synes nesten at jeg ser et slags abstrakt dyrehode som stavrer på noen sinnsykt lange bein - ala noen av de utflytende skikkelsene til Salvador Dali. Samtidig minner motivet meg på en måte om "La Guernica" av Picasso. Eller en absurt reportasje fra et av de berømte okseløpene i Pamplona :-)
Nina C. K.

Takk for kommentarer til bildet, John og Inger-Johanne. Jeg setter særlig pris på slike ord fra deg, John! Ja, det er mye rart en kan finne blant skrot og skrammel. Jeg synes nesten at jeg ser et abstrakt dyrehode som stavrer rundt på noen sinnsykt lange bein - ala noen av de utflytende skikkelsene til Salvador Dali, samtidig som motivet på en måte får meg til å tenke på "La Guernica" av Picasso. Eller en slags absurd reportasje fra et av de berømte okseløpene i Pamplona :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu