Volt Design
Portrett av en grafisk designer som ønskte å ha ein dave hill look på bildet. Fikk óg i ordre om å beskjære i widescreenformat, slik at det kunne bli brukt på forsida på websida hans.
Sånn passe fornøyd med dave hill kopieringa. Kunne nok vore redigert meir elegant, samt lyssatt betre. Men hadde berre tilgang på to studioblitzar, og det er jo litt lite til å få lyset akkurat slik du vil ha det...

Kom gjerne med tips til forbetringar!
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_376954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Johan S.

Det som slår meg først her er det fine lyset du har satt. Imponerende.
Oda H.

Tusen takk. Brukte en god del tid på å sette opp, selv om jeg bare hadde to lamper :p
Johan S.

Det hadde vært interessant å hørt litt om hva slags lamper du brukte, hvordan du tenkte og hvor du satt dem...
Johnny F.

Kjempefint bilde. Dette bildet isolerer det man vil se mens en alikevel får med seg konturene av bakgrun. Nydeligt lys. 1 blits oppe til venstre,,, men har du en til?? (oppe til høyra kansje)
Du har helt klart et potensiale til å bli en meget god fotograf.
Oda H.

Lyssetting:
1 blitz med låvedør til venstre, peker på motorsykkel. En blitz med softboks på motsatt side, peker på modellen sitt høgre kinn. Liten ekstern blitz i front for å lysne opp skygger.

Hadde ein idé om å ha skarpt lys fra sidene, og søle minst mulig lys på bakgrunnen. Vinkelen måtte justeres i forhold til lensflare. Motorsykkelen hadde prioritering, samt ansiktet til modellen. Måtte skru ned hovedlyset på høgre sida, slik at ikkje ansiktet vart overeksponert.

Takk for at du har trua på meg Johnny Fauskanger! Eg tar nå på meg det eg får av oppdrag, så får me sjå kvar det fører meg hen..
Ann T.

Hei Oda, her synes jeg at du har jobbet meget godt. Veldig bra lyssetting og et interessant og fint gjennomtenkt komposisjon. Et bilde du (og kunden) kan være stolt av!
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu