Hundespann
Tok dette bildet i sammenheng med dekning av et hundeløp for avisa GD. Vil du se flere av mine bilder se www.almyfoto.blogspot.com
Liker lyset og uttrykkene på hundene
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377258} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nils Christian S.

Knallfint bilde av hundespannet. Her koster de på i høy fart. Flott framdrift,og hundene er i flott belysning.
....eneste som forstyrrer er den kjempestore signaturen - i forhold til billedstørrelsen er den enorm og prangende.
Håvard F.

Spennende og actionfyllt bilde. Flott utført.
mvh
Håvard
Monika Frisvold V.

Hei
Har tittet inn på siden din å jeg må si du har masse flotte bilder... Du har et godt blikk! Skal bli artig å følge deg framover..15 år og meget målbevist. :D
Det jeg liker med dette bilde er blikkkontakt med hundene.. oser av action i bildet.
mvh monika
Aleksander M.

Takk for kommentarer!
Er fullt klar over at signaturen forstyrrer, men så er det jo selve bildet, og ikke signaturen, jeg gjerne vil ha kommentarer på... :)

Aleksander
Ann Kristin S.

Full driv, god skarphet, fine farger og god dybde.
Flott bilde dette her.
Mvh Ann Kristin
Thorbjørn R.

Fokus flott plassert på den fremste hunden. Hundekjøreren bak akkurat passe uskarp. Komposisjonsmessig ingenting å klage på her. Men det som jeg merker meg her, er det flotte lyset.

Mvh Thorbjørn
Thorbjørn R.

Fokus flott plassert på den fremste hunden. Hundekjøreren bak akkurat passe uskarp. Komposisjonsmessig ingenting å klage på her. Men det som jeg merker meg her, er det flotte lyset.

Mvh Thorbjørn
Per Harald O.

Vakkert og teknisk bra actionbilde! (Hadde 4 slike en gang...mimre!)Skulle gjerne sett bildet større.
Hilsen Per
Marcus V.

Dette var bra Aleksander. Lyset er bra og interessant (selv om du har noen piksler utbrent i rødskalaen) og tilfører veldig mye. Blikk og uttrykk på hundene er meget bra. Bra også at føreren er såpass uskarp.

Skal jeg sette fingeren på noe, og gi deg kritiske tilbakemeldinger (som jeg vet du vil ha), så har jeg noe å plukke på. Før det første så synes jeg utsnittet er for trangt. I mine øyne er det for lite luft foran (og til dels under) hundene. I tillegg kunne jeg sett et lite kutt i topp også. Jeg ville også sett at du brukte en noe mindre blender, ikke så liten at føreren ble skarp, men slik at den tredje hunden fra venstre ble skarp(ere) avtegnet.

Du sier også at "så er det jo selve bildet, og ikke signaturen, jeg gjerne vil ha kommentarer på", og det er vel greit nok det, men poenget er at signaturen er såpass skjemmende at den trekker ned helhetsinntrykket. Den er forstyrrende, rett og slett. Forøvrig skulle jeg gjerne likt å vite hvorfor du har valgt å ha den med. Er det for å drive reklame? I så fall tror jeg ikke det hjelper mye, navnet ditt står jo under uansett, og link til hjemmesiden finnes i profilen din. Om det er for å hindre at noen stjeler bildet, burde du ha valgt en annen signatur og plassert den et annet sted. Det skal ikke så alt for mye redigeringsferdigheter til for å "klone den vekk".

Ellers vil jeg anbefale deg å legge bildet ut i større størrelse, da er det mye lettere å bedømme skarphet og andre tekniske faktorer.
Aleksander M.

Takk for god kommentar Marcus!
Signaturen har jeg satt på for at ingen skal stjele det, og om de vil stjele det - så blir de i alle fall nødt til å fjerne den aktivt... Men burde kanskje brukt mer tid på å lage den penere og mindre framtredende...?
Er enig med deg ang. blender, men ville at man skulle kunne se at kjøreren var der og derfor brukte jeg den nok litt vel lavt. Utsnittet er jeg litt usikker på hva jeg foretrekker selv, men har uansett ikke mer å gå på...

Aleksander
Tommy S.

Hei der!!

Utrolig mye fart og spenning i dette bildet!!
Flott lys i bildet, og synes komposisjonen er helt knall.
Kledelige sokker de har på seg! :-)

Tommy S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu