The final touch
Bildet er tatt i sammenheng med innspillingen av Lama sin musikkvideo. Tenkte jeg ville få frem den mellommenneskelige kontakten på settet.
Fornøyd med utsnitt og utrykk. Lyssettingen er satt opp av en annen fotograf, cred til han.
Utstyr
  • Canon 50D
  • 85 mm
  • Brennvidde85 mmmm
  • Blenderf/1.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Thomas B.

Hei Stian.
Fint og stemningsfult bilde, føler du har klart det du ville med å få frem den mellommenskelige kontakten på settet. bra jobba eneste er at jeg synas det kunne vært bedre lyssatt men ja var vell kanskje bare ett snap shott?
isåfall irrierte lyset over hodet på dama meg litt kunne kanskje fått hun til å bli litt høyere sån det ville forsvunnet litt eller fått en hel halo.
og øynene til gutten ser ut som noen mørke hull men ellers likte jeg det kjempe godt :) stå på :>
Per Reidar L.

Bildet er flott!
Hallo Thomas Bjelland- dette er absolutt ikke et snapshot. Et snapshot for meg er typisk direkte belyst blitsbilde- i beste fall med en god ektern blits oppover eller til siden. Dette er flott lyssetting- det blir jo opplyst i teksten. De "sorte hullene" har også definisjon over det hele og er med på en spennende lyssetting.
Thomas B.

snapshot er når du tilfeldig ser noe og du bare må ta bilde av det og ikke alltid kan tenke på detaljer som lysoppsett eller rett å slett har tid til å sette på en blitz.

Men de "sorte hullene" kan jeg heller være halveis enig med men skulle gjerne hatt en liten dæsj til med lys, men bare litt. men syns fortsatt det er ett vakkert bilde.
Stian G.

Takk til begge for konstruktive og hyggelige kommentarer:)
Kan vel si meg enig i at det er et slags snapshot, da bildet ble tatt når situasjonen utspilte seg naturlig. Lyssettingen var ikke ment for akkurat dette bildet, men til musikkvideoen.
Men synes selv at lyssettingen var spennende....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu