!
Ønsker konstruktiv kritikk
Bildet inngår i albumet Abstrakt - Mine abstrakte uttrykk
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-02-21 23:49:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2009-02-21 23:51:04
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2009-02-21 23:52:57
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2009-02-21 23:56:48
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2009-02-21 23:58:03
    Versjon #6
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger370
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_377827} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per Einar G.
Vanskelig å gi kritikk på andres abstrakte bilder, det blir liksom ditt utrykk og skaperverk, som du nevner.
Får assosiasjoner til siv, vann, tåke, harmoni og stillhet.
Synes oppbyggingen fungerer fint og det ble bra i S/H

Mvh
Per E.
Per Einar G.
Må bare legge til at jo mere jeg studerer dette, jo mere dukker det opp, spesielt i senter av bildet, en trekasse, noen gamle trebåter.....først virket det som kan se ut som en stor trekasse i senter av bildet forstyrrende, men det pirret nysjerrigheten min, så da er det godkjent ;)

Per E.
Avsluttet .
Ja skaperverk kan være vanskelig å gå inn på, men alle kunstnere bruker noen for korrektur, kreativt dette Liv, mange ting som dukker opp her også, spennende, liker det, ser ut for meg at px kommer til syne rundt midten og utover hvis det ikke er ment slik da.
Jobber du med lag hadde en utfoldelse også vært ønskelig i den øvre sektor etter min mening, kanskje nogle lyst og blendende.

Mvh. Wind 8~))
Ronny A.
Hei Liv.
Liker godt abstrakte uttrykk, men tror det her ville ha blitt bedre i høydeformat. Du oppnår da et mer dynamisk bilde. Ha en fin kveld:-)
mvh Ronny
Avsluttet .
Et meget bra bilde har du jobbet frem her Liv. Liker hele oppbygningen, med kanskje et spørsmålstegn angående det lyse feltet. Kanskje kunne det vært litt mindre dominerende i bildeflaten, ved et eventuellt kutt i øvre-delen, eller noe annet spektaktulært.
Liker bildet veldig godt, og har i grunnen ikke noe særtlig mer fornuftig å si om bilde. Akkurat som at du har sittet og streket med kullstift over flaten, flaten som kan anes er en vannoverflate.
Når man leter, finner man. Jeg ser på den trekanten som oppstår i nedre høyrehjørnet. Den passet ikke så godt inn sammen med resten av de ukonstruktive strekene. Det kan tolkes som det er speilingen av et tak som ligger der. Der ville jeg tatt et inngrep og ordnet litt.
Ellers så vises også pixler i overgang mørke og lys, noe som også trekker ned helhetsinntrykket.

Med disse få småpirk som jeg har lysst å endre på, er bildet ellers meget delikat og spennende.
Bra jobba, og, må legge til at formatet er passende.
mvh arild
Avsluttet .
Jeg har sett på dette i nesten hele dagen...hver gang jeg var innom dotten ;-)Kutt i toppen er jeg med på Men ellers??

Jeg likte det eller ikke? det er abstrakt! Jeg kan ha det på veggen men i litt mer panorama.

Wilko
Liv F. D.
Tusen takk for at dere ville kritisere bildet. Det satte jeg stor pris på. Var litt usikker på om det var noe å ta vare på, men har hatt det i arkivet i et par år.
PEG : Det er sjø og det er tåke, men det er ikke gress.
EMJ: Mente du at toppen ble for lyst, for hard kontrast til den nedersste delen?
RA: Takk Ronny, jeg skal forsøke å lage et annet format.
AAa: Skal se hva jeg kan gjøre ang. øvre felt, evt kutt.
WJ: Skal se på en panoraamautgave.

Hva med et annet fargevalg? Kan jeg forbedre dette på noe vis og er det noe å bruke tid på? Bildet er ikke manipulert utover at jeg har økt kontraster og skarphet. Det er tatt med lang lukketid og hurtig kamerabevegelse.
Kan godt røpe at dette er en pir som går utover sjøen. Foran lå en liten båt fortøyd. Stolpene under piren speiler seg i vannet og gir alle disse kryssene . Det var en tåkefull og svært grå dag.

Liv ")
Avsluttet .
Ja det er det jeg mener Liv og så har du pixlene da.
Har sendt deg et forslag som versjon med forklaring, velger du å legge det ut er det ikke meg imot , det er mange muligheter i det abstrakte og må på ingen måte sammenlignes med originalen.
Mvh. Wind 8~))
Avsluttet .
Hei igjen Liv
Synes absolutt dette er verdt å ta vare på. Du kan nok få frem andre uttrykk også. Jeg ville konsentrert meg om "himmelen". Dette lyse partiet er greit nok, men litt dominerende. Det er mulig å endre på farver, ved å legge på et gradient map, eller hvis du har et bilde av f.eks. en lett himmel, en passende vannoverflate eller andre bilder, ja, mulighetene er mange, det vet du sikkert selv best.
Men, jeg heller litt til en tanke om å legge på et tåkelag, for å få roet ned det hvite. Da kan du bruke et gradient map og justere, og du kan også endre farven i tåka, gjerne til en grim farve, som gjør produktet unikt.

mvh arild
Jarle H.
Så bra at du har tatt vare på dette.
Synes det er et meget severdig abstrakt bilde.
Det tåler å betraktes lenge. Får asossiasjoner til livet og uendelighet. Til sjøss mot lyset. Stolpene hidrer utfarten mot havet som bygger seg opp til storm. Den grå trekanten nede i høyre hjørnet forstyrrer litt. Åssen blir det med sepiatoning?

Mvh Jarle
Liv F. D.
Mange takk for gode råd og fin hjelp.
EMJ: Ja, de pixlene var ikke noe særlig. Mange takk for din versjon.
AAa; Takk for fin hjelp i din versjon.
JH: Takk for din vurdering og tolkning. Jeg skal legge ut noen flere versjoner etter forslag fra dere.
Jeg ser at den lyse himmelen ble feil.

Liv ")
Avsluttet .
God søndag Liv
I de vel 10 år jeg har fotografert (det er jo ikke lenge) så har jeg hatt, og har, en lang vei å gå. Man lærer liksom ikke så fort som de unge.
Men, det vi alle nok har erfart; yes, dette bilde er mitt, bare mitt. Et sånn aha-bilde. Da kan andre mene hva de vil for meg, det betyr liksom ikke så mye, for når du har fått deg den aha-opplevelsen til et bilde, da skal det forbli slik. Selvfølgelig er det gøy å høre andres syn på bilde, hvordan andre tolker det, men det tar ikke ifra meg aha-bildet mitt.
Et bilde, kan være så mangt, og fortelle mange historier, alt etter betrakters lynne og hva som oppleves for betrakter der og da.

Jeg forstår deg slik, at du ikke er helt fortrolig med bildet. Det viser du her, ved å ikke klare å bestemme deg.

Hadde dette vært mitt bilde, hadde det blitt mitt hjertebarn. Da går det ikke an å endre på noe.

Derfor kan nok ikke dette bilde bli ditt hjertebarn, med vinglingen og usikkerheten, og hvor du lar oss andre styre deg, ja, kanskje ut på villspor i din bildeverden.

Til bildene:
V1 er fortsatt min favoritt.
V2, som jeg har lagt på et skylag. Skylaget bryter liksom med struktur og oppbygningen av det som er motivet.
V3 er spennende, hvor Eivind har fått frem en slags speiling av motivet. Den er rett og slett ganske bra, men litt mørk nede, samt at formatet har blitt fortettet.
V4. "Himmelen" blir for steril i forhold til innholdet, og gir meg den samme uekte følelsen som jeg også fikk til min egen versjon.

De to siste. Jovisst liker jeg filter. Men, ikke en slik tekstur til dette bildet. Hvis du skal lage deg en papirkopi og blåse det opp litt, og henge det på veggen, kan ikke slik tekstur kle bildet. Greit nok her på skjermen, her funker det, men jeg tenker litt lenger med dette bilde. Det har et liv etter webvisning, og da kan du ikke bruke teksturen.

Summa sumarum: Jeg liker originalen. Men, jeg tror desverrre at dette ikke vil overleve, da author ikke er helt komfortabel med sitt verk.

Bare noen tanker rundt et bilde, et abstrakt flott bilde, med en skjønnhetsfeil (den lyse himmel). Hadde du klart å fikse på skjønnhetsfeilen rett etter dette ble tatt, tror jeg du hadde hatt en vinner, om ikke annet, en vinner for deg.

mvh arild
Liv F. D.
Hei Arild. Her har du vurdert TENKT??
Det ble vel litt i overkant av versjoner dette? Prøvde litt både det ene og det andre. Jeg får "tygge" litt på dette og se hva jeg havner ned på. Tusen takk for ditt engasjement!

Liv ")

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu